Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 8736
Aprovació inicial modificació estatuts associació Leader illa de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el 30/06/2016, va acordar aprovar inicialment la modificació dels Estatuts de l'Associació Leader Illa de Menorca.

Així mateix, les administracions públiques integrants de l'Associació també van aprovar inicialment la modificació dels estatuts (BOIB núm. 91, de 19 de juliol de 2016) i la publicació d’aquest Acord.

Igualment, el Ple de la Corporació va acordar sotmetre l’acord inicial de dita modificació a informació pública per un termini de 30 dies hàbil a comptar des de l’endemà de la publicació del corresponent edicte del BOIB i en el tauler d’anuncis d’aquesta Corporació (Plaça de s’Esplanada, 5 des Castell), en horari laborable de dilluns a divendres de 08:30 a 14:00 hores, a fi que durant el termini esmentat les persones interessades puguin examinar-ho.

El text íntegre dels Estatuts aprovats inicialment es pot consultar al web de l'Associació Leader Illa de Menorca (www.leadermenorca.org), i a la pàgina web municipal (www.aj-escastell.org). Si no s'hi presenten al·legacions o suggeriments s'entendrà elevat a definitiu l'acord adoptat fins llavors provisional, es comunicarà a tots els socis i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'acord d'aprovació definitiva de l'expedient juntament amb el text íntegre dels estatuts modificats.

  

Es Castell, 21 de juliol de 2016.

 

El Batlle,

José Luis Camps