Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 8735
Extracte de la convocatòria d’ajudes econòmiques dirigides a associacions i federacions d’associacions de persones majors sense ànim de lucre a l’illa d’Eivissa, per a l’any 2016

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS 313328

De conformitat amb l’establert als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l’Administració de l’Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l’extracte de la convocatòria d’ajudes a dalt referides, el text complet de les quals es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Primer. Entitats beneficiàries

Podran sol·licitar subvenció únicament les associacions i les federacions de persones majors sense ànim de lucre que realitzin les activitats que figuren a la base quarta, i que compleixin els requisits següents a la base tercera de la referida convocatòria.

Segon. Objecte

L’objecte d’aquesta convocatòria és fixar els criteris i el procediment de concessió de les ajudes econòmiques adreçades a donar suport a les associacions i les federacions de persones majors sense ànim de lucre de l’illa d’Eivissa per al seu manteniment i per a activitats socioculturals i altres que incrementin la qualitat de vida de les persones majors, per a l’any 2016, d’acord amb les característiques i els requisits que estableixen a la convocatòria.

El període subvencionable comprèn del dia 1 de novembre de 2015 fins al dia 30 de setembre de 2016.

Tercer. Quantia

La quantitat màxima que es destina a aquestes ajudes és de dos-cents cinquanta mil euros (250.000 €) amb càrrec a l’aplicació pressupostària 2310 48900 del vigent pressupost de la Corporació de l’exercici 2016.

Aquesta consignació pressupostària es distribueix segons les següents modalitats:

2.1. Ajudes per a associacions sense ànim de lucre de persones majors. Consignació pressupostària: 220.000 €. L’ajuda màxima que es pot rebre per associació en aquesta modalitat és de 30.000 €.

2.2. Ajudes per a federacions d’associacions de persones majors. Consignació pressupostària: 30.000 €. L’ajuda màxima que es pot rebre per federació en aquesta modalitat és de 25.000 €.

Quart. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de vint dies hàbils comptadors a partir del dia següent a la publicació de l’extracte de les bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears.