Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 8729
Modificació de les bases dues places de administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Modificació de les bases per a la provisió de dues places d'administratiu, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany

La Junta de Govern local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, en sessió ordinària de data 13 de juliol.

Vistos els recursos de reposició formulats per LBC i JCR, amb núm. de registre 7011, en dates 2 de maig i 29 d'abril, així com els escrits de dates 10 de juny i 17 de juny, respectivament.

En aplicació del que disposa el RD 364/1995, de 10 de març.

Acorda la rectificació de les bases de la convocatòria específica per a provisió de dues places d'administratiu, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, mitjançant el sistema selectiu de concurs-oposició, publicades en el BOIB núm. 42 de data 2 d'abril del 2016.

Havent de procedir a la seua modificació en aplicació del que disposa l'art. 67 i 105 de la Llei 30/92 de 26 de novembre, les modificacions i rectificacions són les següents:

Primer. Anul·lació de la base sisena sobre "sol·licituds" i la seua modificació, proposant-se el redactat següent:

«...SISENA. SOL·LICITUDS

Es presentaran en el Registre General d'aquest Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, directament o mitjançant el procediment establert en l'art. 38.4 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de 15 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació i anunci de la convocatòria, que en tot cas es publicarà al BOIB; així com al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament i al lloc web de la Corporació, indicant la convocatòria en què es concursa i acompanyant els justificants, originals i fotocòpies compulsades acreditatives dels mèrits personals al·legats. Els mèrits no justificats documentalment en els termes que s'exposen, o presentats fora de termini, no seran valorats...»

Segon. Addició d'una nova base 3.1.3 Bis, que diu com segueix:

«... 3.1.3 bis. Coneixements d'idiomes estrangers:

Per haver realitzat cursos d'idiomes estrangers, a raó de 1,50 punts cada idioma si correspon amb el nivell més alt, que hauran necessàriament d'acreditar mitjançant certificat / títol oficial. El barem és el següent:

  • Nivell A2: 0,50 punts.
  • Nivell B1: 0,75 punts.
  • Nivell B2: 1 punt.
  • Nivell C1: 1,25 punts.
  • Nivell C2: 1,50 punts.

Per a la valoració d'idiomes estrangers s'utilitzaran les taules d'equivalències del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües del MERC.

La puntuació màxima d'aquest apartat serà de 4,5 punts ...»

Tercer. Anul·lació de l'apartat 3.1.3, i addició d'un nou apartat, proposant-se el següent redactat:

«...Apartat 3.1.3. el coneixement del català, es valorarà de la següent manera:

Es valoraran els certificats expedits per l'EBAP o per l'òrgan competent en matèria de política lingüística / escola oficial d'idiomes.

  • Nivell A2: 0,50 punts.
  • Nivell B1: 0,75 punts.
  • Nivell B2: 1 punt.
  • Nivell C1: 1,25 punts.
  • Nivell C2: 1,50 punts.
  • Nivell LA o equivalent, 0,50 punts.

Es valorarà únicament el certificat que correspongui al nivell més alt aportat a excepció del certificat corresponent a llenguatge administratiu, la puntuació del qual s'acumularà al certificat més alt...»

En virtut del que s'ha exposat, la Junta de Govern local ha acordat:

Primer. Les modificacions relacionades a la Proposta,

Segon. Que des de la publicació d'aquestes bases, s'obrirà un nou termini de 15 dies naturals, per a presentar noves instàncies, així com nova documentació després de l'addició dels apartats 3.1.3 i 3.1.3 bis.

Tercer. Que aquells aspirants que ja haguessin presentat la instància d'admissió a la convocatòria del BOIB. 42 de 2 d'abril, no han de presentar nova instància.

La qual cosa es publica als efectes previstos a l'art. 55 de l'EBEP.

 

A Sant Antoni de Portmany, 27 de juliol de 2016.

L'alcalde,
José Tur Torres.