Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 8702
Baixa al Padró Habitants per caducitat E-111 de l'Ine

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

  E-111

Atès el que es disposa a l’article 16.1r paràgraf 2n de la Llei 7/1985 de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, la inscripció en el Padró Municipal d’habitants dels estrangers no comunitaris, que no disposin d’autorització de residencia permanent, haurà de renovar-se periòdicament cada dos anys. El transcurs del termini, que per cadascun s’assenyala atesa la informació facilitada per l’INE, serà causa abastament per acordar la caducitat de la inscripció, sempre i qual d’interessat/da no l’hagi efectuada.

Un cop intentada, en nombroses ocasions, la notificació a les persones que a continuació es relacionen aquesta no s’ha pogut dur a terme.

Nom

1er Llinatge

 Doc.

Data Var.

MARIA SUSANA

SOSA

AAB869382

23/07/2016

A l’efecte, es concedeix un termini d’audiència de quinze dies, comptats des del dia següent de la publicació del present Anunci al BOIB, per tal que els interessats/des puguin manifestar, al·legar i presentar els documents i justificacions que creguin pertinents. Transcorregut el dit termini sense que els anomenats hagin efectuat/da la renovació, si s’escau, se’ls donarà de baixa al Padró d’habitants sense cap més altra tràmit.

El que s’anuncia en aplicació del previst a l’art. 59 de la LRJAP i PAC, atesa la impossibilitat de notificar-ho personalment als interessats, pel seu coneixement i efectes corresponents.

   

Búger, 25 de Juliol de 2016

   LA BATLESSA

Catalina Siquier

  

LA SECRETÀRIA ACCTAL
Maria del Carmen Cruz