Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 4078
Llista provisional d'aspirants admesos i exclosos de la borsa per cobrir amb caràcter interí les possibles necessitats de provisió urgent i temporal de places de Policia Local del Consell Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Vicepresident del Consell Insular de Formentera en data 14 d’abril de 2016 va emetre, entre altres la següent Resolució:

(...) Vista la Comissió de Govern de data 4 de març de 2016, la qual va aprovar, entre altres, la convocatòria per constituir una borsa d’aspirants per cobrir amb caràcter interí les possibles necessitats de provisió urgent i temporal de places de policia local del Consell Insular de Formentera. L’esmentada convocatòria es va publicar al BOIB núm.32 de 10 de març de 2016.

Ateses les Bases Generals de Convocatòries de Processos de Selecció de Personal del Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm.46 de 5 d’abril de 2008 i atesa la base quarta i cinquena de les bases específiques de la convocatòria per a la creació d’una borsa d’aspirants per cobrir amb caràcter interí places vacants de policia local.

Per tot l’anterior, i atès el Decret de Presidència de data 22 de juny de 2015 de delegació de competències en les Vicepresidències segona i tercera pel mandat 2015-2019, publicat al BOIB 109 de 18 de juliol de 2015 en relació amb l’article 9.2.l) de la Llei 8/2000, de 27 d’octubre, de consells insulars de les Illes Balears,

Per tot això,

HE RESOLT

PRIMER.- APROVAR la llista provisional d’aspirants admesos, que han acreditat el requisit del coneixement de la llengua catalana, segons l’establert a la base quarta de les bases específiques per a la creació d’una borsa d’aspirants per cobrir amb caràcter interí places vacants de policia local del Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm.32 de 10 de març de 2016.

  • DNI núm.43156858A, RGE 4700 de 11/03/2016.
  • DNI núm.46958437G, RGE 5524 de 21/03/2016.

Atesa la base quarta esmentada anteriorment, en el cas que no es presentin al·legacions contra la llista provisional d’admesos, aquesta s’entendrà definitiva, des del dia següent a la finalització del termini de reclamacions i es procedirà a publicar la llista definitiva al BOIB, tauler d’anuncis de l’OAC i a la pàgina web del Consell.

SEGON.- DESIGNAR el Tribunal qualificador de les proves específiques per a la creació d’una borsa d’aspirants per cobrir amb caràcter interí places vacants de policia local del Consell Insular de Formentera, atès que tots els aspirants han acreditat el coneixement de la llengua catalana, segons es disposa a la base segona, tercera i quarta de les bases específiques.

President: Sr. Angel C.Navarro Sánchez Suplent: Sr. Andreu Ferrer Juan

Secretari: Sr. Raúl Moya Diaz Suplent: Sr. Joan Ferrer Yern

Vocals:

-Un vocal designat per la Direcció General d’Interior del Govern Balear:

  • Sr. Jaime Ramón Planells Suplent: Sr. Gregorio García-Peña Niño

-Un vocal designat per l’Escola Balear d’Administració Pública:

  • Sr. Julián Cordoba Moreno Suplent: Sr. José González Pacheco
 

-Vocal designat pel Consell:

  • Sr. Joan Mayans Cardona Suplent: Sr. José Yern Ferrer

El règim d’abstenció i recusació dels membres d’aquest tribunal qualificador, està previst als articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i procediment administratiu comú. Aquests articles assenyalen, en síntesis, les causes d’abstenció de les autoritats i personal al servei de les Administracions Públiques, causes que també poden invocar-se com a causes de recusació. Aquesta recusació es podrà promoure en qualsevol moment abans de la constitució del citat Tribunal, mitjançant un escrit que expressarà la causa o causes en què es fonamenti.

TERCER.- CONVOCAR pel dilluns dia 25 d’abril de 2016, a les 9.00 hores, a la Sala de Plens del Consell Insular de Formentera (Plaça de la Constitució núm.1, 07860 Sant Francesc Xavier), al Tribunal per a la seva constitució i posterior valoració de mèrits dels aspirants.

QUART.- PUBLICAR la present resolució al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears-BOIB-, al tauler d’anuncis de l’OAC i en la web de la Corporació www.consellinsulardeformentera.cat

A l’hora de publicació serà per DNI, conforme la normativa aplicable de la protecció de dades personals. (...)

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

Formentera, 14 d’abril de 2016

El President,
Jaume Ferrer Ribas