Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 3874
Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 9 d’abril de 2016, per la qual es despleguen determinats aspectes per al curs escolar 2016-2017 respecte als processos d’adscripció, d’admissió i matriculació d’alumnes als centres sostinguts totalment o parcialment amb fons públics al nivell de segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 7 d’abril de 2016, estableix que, d’acord amb la delegació de competències en matèria d’escolarització del conseller d’Educació i Universitat, s’autoritza al  director general de Planificació, Ordenació i Centres, per dictar les normes de desenvolupament i d’aplicació d’aquesta Ordre, mitjançant la present resolució pel curs acadèmic 2016-2017.

2. L’article 7.2, del Títol I, Capítol I, Secció segona de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que, l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha de tenir com a prioritat l’ús de les tecnologies de la informació en l’activitat administrativa. En especial, ha de facilitar l’accés per mitjans electrònics de la ciutadania a la informació i al procediment administratiu, amb les limitacions que es deriven de la Constitució i de la resta de l’ordenament jurídic. La utilització dels mitjans electrònics no ha d’implicar, en cap cas, una minva dels drets ciutadans, com tampoc restriccions o discriminacions de qualsevol naturalesa en el seu accés als serveis públics.

3. En aquest marc, des de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres s’ha considerat oportú i necessari implementar un procés telemàtic d’adscripció i d’admissió que haurà de redundar necessàriament en benefici dels interessats; procés telemàtic que es configura, a més, com a una opció per a l’administrat.

4. L’article 87 a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, en la redacció donada per la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa, regula l’equilibri en l’admissió d’alumnes i estableix en el punt 1 que amb la finalitat d’assegurar la qualitat educativa per a tots, la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, les Administracions garantiran una adequada i equilibrada escolarització de l’alumnat amb necessitat específica de suport educatiu. Per això, establiran la proporció d’alumnes d’aquestes característiques que hagin de ser escolaritzats a cadascun dels centres sostinguts amb fons públics garantiran els recursos personals i econòmics necessaris als centres per oferir aquest suport.

A l’article 87.3 estableix que les administracions educatives adoptaran les mesures d’escolarització previstes als apartats anteriors atenent les condicions socioeconòmiques i demogràfiques de l’àrea respectiva, així com les de caire personal o familiar de l’alumnat que suposin una necessitat específica de suport educatiu.

5. L’article 17.2 de l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 7 d’abril de 2016, d’aplicació en el procés d’admissió corresponent al curs escolar 2016-2017, estableix que quan el nombre de sol·licituds rebudes sigui major que el de places disponibles, s’han de valorar i ordenar d’acord amb l’aplicació del barem establert a l’annex 1 i dels procediments previstos, per als casos d’empat, a l’article 18 de l’Ordre de 7 d’abril de 2016.

Atès que en els darrers processos d’admissió s’ha produït la circumstància descrita al paràgraf anterior (demanda de places superior a l’oferta) en els centres específics, es planteja la necessitat de regular el procés d’admissió a aquesta tipologia de centres, tot aplicant a més del barem general un barem específic propi, amb la finalitat de procedir, amb les màximes garanties, a l’escolarització dels infants als centres específics.

Fonaments de dret

1. La Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, en la redacció donada per la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa, amb les modificacions introduïdes per la Llei 26/2015 de modificació del sistema de protecció a la infància i a l’adolescència.

2. La Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears.

3. El Decret 37/2008, de 4 d’abril pel qual s’estableix el règim d’admissió d’alumnes als centres sostinguts amb fons públics regula el procés i els criteris d’admissió d’alumnes a les Illes Balears que imparteixen els ensenyaments regulats a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació.

4. El Decret 39/2011, de 20 d’abril, pel qual es regula l’atenció a la diversitat i l’orientació educativa en els centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics.

5. El Decret 1/2016, de 16 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. L’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de 7 d’abril de 2016 que regula la convocatòria del procés d’adscripció, admissió i matriculació d’alumnes als centres sostinguts totalment o parcialment amb fons públics als nivells de segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Publicar les instruccions generals per als centres educatius, que es recullen a l’annex 1 d’aquesta Resolució.

2. Publicar el calendari dels processos d’adscripció, admissió i matriculació d’alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat per al curs escolar 2016-2017, que es recull a l’annex 2 d’aquesta Resolució.

3. Publicar les zones escolars vigents per al curs acadèmic 2016-2017, que es recullen a l’ annex 3 d’aquesta Resolució.

4. Publicar les adscripcions de centres, per al curs escolar 2016-2017, recollides a l’annex 4 d’aquesta Resolució.

5. Publicar la llista de documentació necessària per a poder participar en el procés d’admissió i matriculació d’alumnes a les Illes Balears, recollides a l’annex 5 d’aquesta Resolució.

6. Publicar el llistat de dades que podran ser consultades per l’administració educativa amb el consentiment dels interessats, per a poder participar en el procés d’admissió i matriculació d’alumnes a les Illes Balears, atesa la interoperabilitat entre administracions, recollides a l’annex 6.

7. Publicar la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, data a partir de la qual començarà la seva vigència.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que posa fi a la via administrativa– es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l’òrgan que l’ha dictada en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

En cas que s’interposi recurs de reposició, una vegada desestimat aquest, expressament o per silenci, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb el que disposa l’article 46 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

També es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb el que disposa l’article 46 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 9 d’abril de 2016

El director general de Planificació, Ordenació i Centres
Antonio Morante Milla  

 

ANNEX 1
INSTRUCCIONS GENERALS PER ALS CENTRES EDUCATIUS.

Primer. Matriculació d’alumnes al GestIB

1. Els centres educatius han de matricular al GestIB els alumnes que hagin obtingut plaça escolar en el seu centre durant el període ordinari d’acord amb el calendari establert a l’annex 2.

En qualsevol cas, aquests alumnes han d’estar donats d’alta en el sistema de gestió educativa dia 30 de juny de 2016 (educació infantil i educació primària), 9 de juliol de 2016 (ESO) i 19 de juliol de 2016 (batxillerat).

2. En cas que no es doni compliment al calendari de matriculació que consta a l’apartat precedent, la Conselleria d’Educació i Universitat es basarà en les dades introduïdes al GestIB pels centres educatius i assignarà d’ofici, si esdevé necessari, les places que figuren com a vacants a centres i nivells i etapes educatives que s’hi imparteixen a cadascun d’ells.

Segon . Convocatòria d’exàmens de setembre

1. Per tal de poder fer efectiva i agilitzar de forma eficient l’admissió i matriculació d’alumnes de l’etapa d’educació secundària obligatòria i batxillerat, els centres educatius que imparteixen aquests nivells i etapes han de tenir consignades obligatòriament les qualificacions corresponents a la convocatòria extraordinària de setembre, el dia 7 de setembre de 2016.

2. Finalitzada la convocatòria d’exàmens del mes de setembre, els centres educatius d’ensenyament secundari hauran de procedir a fer efectiva la matriculació d’alumnes que s’hi hagin presentat el més tard dia 9 de setembre de 2016.

3. En cas que no es doni compliment al calendari de matriculació que consta a l’apartat precedent, la Conselleria d’Educació i Universitat es basarà en les dades introduïdes al GestIB pels centres educatius i assignarà d’ofici, si esdevé necessari, les places que figuren com a vacants a centres i nivells i etapes educatives que s’hi imparteixen a cadascun d’ells.

4. Excepcionalment, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres  podrà autoritzar la modificació d’aquest calendari.

Tercer. Temporalització del procés

Els llistats d’alumnes no admesos en el procés d’admissió romandran als centres en exposició pública fins al 30 de setembre de 2016, data d’acabament de la vigència de les llistes d’espera.

La reserva de plaça en els casos d’adscripció múltiple, inclòs el batxillerat, serà vigent fins al 16 de setembre de 2016.

La llista d’espera d’adscripció serà vigent fins a la primera setmana de classes.

Quart. Reserva de places per alumnes amb necessitat especifica de suport educatiu.

Si les places reservades per aquest col·lectiu no han estat cobertes pels alumnes als quals van destinades, podran ser ocupades per alumnes ordinaris una vegada acabat el període de preinscripció i matricula de setembre, sempre i quan es mantingui el repartiment equilibrat dins la zona escolar.

Excepcionalment, el director general de Planificació, Ordenació i Centres podrà autoritzar l’ocupació d’aquestes places abans de la finalització del termini de matricula, abans de l’ inici de les classes, a determinades zones escolars quan les necessitats d’escolarització així ho aconsellin.

 

ANNEX 2
CALENDARI DEL PROCÉS D’ADSCRIPCIÓ DE PRIMÀRIA I ESO

  • Presentació de sol·licituds:

Inici: 18/04/2016

Finalització: 22/04/2016

  • Llistes provisionals d’admesos: 10/05/2016
  • Reclamacions:

Inici: 10/05/2016

Finalització: 12/05/2016

Resolució de les reclamacions: 13/05/2016

  • Llistes definitives: 17/05/2016
  • Matriculació de segon cicle d’educació infantil i d’educació primària:

Inici: 22/06/2016

Finalització: 27/06/2016

  • Matriculació ESO:

Inici:  27/06/2016

Finalització: 01/07/2016

Extraordinària: fins dia 16/09/2016

  • L’alumnat adscrit mantindrà una reserva de plaça fins al dia 16 de setembre de 2016 en cas que no hagi obtingut cap plaça en el procés d’admissió.

 

CALENDARI DEL PROCÉS D’ADMISSIÓ DE SEGON CICLE D’INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO

  • Presentació de sol·licituds:

Inici: 09/05/2016

Finalització: 20/05/2016

  • Llistes provisionals d’admesos: 06/06/2016
  • Reclamacions:

Inici: 06/06/2016

Finalització: 08/06/2016

Resolució de les reclamacions: 09/06/2016

  • Llistes definitives: 17/06/2016
  • Matriculació segon cicle d’educació infantil i d’educació primària:

Inici: 22/06/2016

Finalització: 27/06/2016

Extraordinària: fins dia 16/09/2016

  • Matriculació ESO:

Inici: 27/06/2016

Finalització: 01/07/2016

Extraordinària: fins dia 16/09/2016

 

CALENDARI DEL PROCÉS D’ADSCRIPCIÓ D’ALUMNES DE BATXILLERAT

  • Presentació de sol·licituds:

Inici: 06/06/2016

Finalització:10/06/2016

  • Llistes provisionals d’admesos: 17/06/2016
  • Reclamacions:

Inici: 17/06/2016

Finalització: 21/06/2016

Resolució de les reclamacions: 22/06/2016

  • Llistes definitives: 23/06/2016
  • Matriculació:

Inici: 12/07/2016

Finalització: 15/07/2016

Extraordinària: fins dia 16/09/2016

 

CALENDARI DEL PROCÉS D’ADMISSIÓ D’ALUMNES DE BATXILLERAT LOE I BATXILLERAT INTERNACIONAL BATXIBAC.

  • Presentació de sol·licituds:

Inici: 20/06/2016 

Finalització: 27/06/2016

  • Llistes provisionals d’admesos: 04/07/2016
  • Reclamacions:

Inici: 04/07/2016

Finalització: 06/07/2016

Resolució de les reclamacions: 07/07/2016

  • Llistes definitives: 11/07/2016
  • Matriculació:

Inici: 12/07/2016

Finalització: 15/07/2016

Extraordinària: fins dia 16/09/2016

 

CALENDARI ESPECÍFIC PER A CIUTADELLA

MATRICULACIÓ de segon cicle d’Educació infantil i d’Educació Primària:

            Inici:  20/06/2016

            Finalització: 22/06/2016

 

ANNEX 3
ZONES ESCOLARS

ZONES ESCOLARS DE L’ILLA DE MALLORCA
ZONES ESCOLARS DE MARRATXÍ
CENTRES PÚBLICS I CONCERTATS

RELACIÓ DE CENTRES ZONA A

07002464

CEIP MIQUEL COSTA I LLOBERA

Carretera de Pòrtol, s/n

DISTRICTE 1, SECCIONS 1, 2, 4 i 5.

Districte

Secció

Nucli

Disseminat

1

1

Sa Cabaneta (camí de n’Olesa del 28 i 5 fins al final, c. de Martí Rubí i c. de Cristòfol Llompart), Marratxinet

POLÍGON 1.A

(cap a Marratxinet)

1

2

Pòrtol (c. Major fins al 108 i 135 i limitació amb c. de la Trinitat cap a sa Cabaneta)

POLÍGON 2.A

1

4

Sa Cabaneta (principi del camí de n’Olesa, c. de Jaume I fins a Son Caulelles, Can Domingo i sa Comuna)

POLÍGON 1.C

(cap a la ctra. de Sineu)

1

5

Pòrtol (c. Major del 110 i 137 fins al final, carrers adjacents cap a Santa Maria)

POLÍGON 2.B (cap a Son Seguí i Santa Maria)

DISTRICTE 1, SECCIÓ 3: només el nucli de Sant Marçal.

Delimitacions: fins al c. de Sebastià Junyer i el c. de Pere Bennàssar, Rector (aquests inclosos).

RELACIÓ DE CENTRES ZONA B

07002439

CEIP BLANQUERNA

C. dels Caülls, 21

07002397

CEIP GABRIEL JANER MANILA

C. de Weyler, 1

07013358

CEIP NOVA CABANA

C. del Gladiol, s/n

07013221

CEIP SES CASES NOVES

C. de Joan Pons i Marquès, s/n

Terme municipal de Marratxí, excloses els districtes i seccions de la zona A

PER ALS CENTRES CONCERTATS, MARRATXÍ ES CONSIDERA ZONA ÚNICA.

07006664

CC ES LICEU

C. de sa Cabana, 31

07002440

CC LA SALLE

C. de La Salle, 15

07002415

CEI SANTA CATALINA THOMÀS

C. de Sor Amparo Matheu, 6

07002427

CC SANTA TERESA

C. de Santa Teresa, 1

ZONES ESCOLARS DE PALMA
CENTRES PÚBLICS I CONCERTATS

La zona A queda limitada amb:

  • Terme municipal de Calvià
  • Terme municipal de Puigpunyent
  • Carrer del General Riera, del número 1 al 13
  • Carrer de Lluís Vives, nombres senars
  • Carrer de Jesús, nombres senars
  • Camí de Jesús, nombres senars, enllaçant amb la carretera Ma 1041 en direcció a Puigpunyent (part esquerra de la carretera)
  • Avinguda del Comte de Sallent, nombres senars
  • Avinguda de Joan March, nombres senars fins a la meitat de la plaça d’Espanya
  • Plaça d’Espanya (la meitat des de la plaça de la Porta Pintada a l’avinguda de Joan March, en direcció a l’avinguda de Joan March)
  • Plaça de la Porta Pintada, la meitat de la plaça de la Porta Pintada en direcció a l’avinguda de Joan March
  • Carrer de Sant Miquel, del número 67 al 23
  • Costa de la Pols, nombres parells
  • Carrer Riera, nombres senars
  • Plaça de Weyler, nombres senars
  • Plaça del Mercat, nombres senars
  • Carrer de la Unió, nombres senars
  • Plaça de Joan Carles I, nombres senars
  • Passeig del Born, nombres senars
  • Avinguda d’Antoni Maura, nombres parells
  • Carrer Moll, nombres parells

La zona B queda limitada per:

  • Terme municipal d’Esporles
  • Terme municipal de Bunyola
  • Terme municipal de Marratxí
  • Carrer del General Riera, del número 2 al 24
  • Carrer de Lluís Vives, nombres parells
  • Carrer de Jesús, nombres parells
  • Camí de Jesús, nombres parells, enllaçant amb la carretera Ma 1041 en direcció a Puigpunyent (part dreta de la carretera)
  • Avinguda del Comte de Sallent, nombres parells
  • Avinguda de Joan March, nombres parells
  • Parc de les Estacions (meitat de devora el carrer d’Eusebi Estada)
  • Carrer de Jacint Verdaguer, nombres senars
  • Via fèrria Palma-Inca fins a la via de Cintura (en direcció Palma-Inca part de l’esquerra)

La zona C queda limitada per:

  • Terme municipal de Marratxí
  • Terme municipal de Santa Eugènia
  • Terme municipal de Santa Maria del Camí
  • Terme municipal d’Algaida
  • Terme municipal de Llucmajor
  • Parc de les Estacions (meitat de devora el carrer del Marquès de la Fontsanta)
  • Carrer de Jacint Verdaguer, nombres parells
  • Via fèrria Palma-Inca fins a la via de Cintura (en direcció Palma-Inca part de la dreta)
  • Plaça d’Espanya (la meitat des del carrer de la Porta Pintada a l’avinguda d’Alexandre Rosselló, en direcció a l’avinguda d’Alexandre Rosselló)
  • Plaça de la Porta Pintada, la meitat de la plaça de la Porta Pintada en direcció a l’avinguda d’Alexandre Rosselló
  • Carrer de Sant Miquel, del número 48 al 28
  • Costa de la Pols, nombres senars
  • Carrer Riera, nombres parells
  • Plaça de Weyler, nombres parells
  • Plaça del Mercat, nombres parells
  • Carrer de la Unió, nombres parells
  • Plaça de Joan Carles I, nombres parells
  • Passeig del Born, nombres parells
  • Avinguda d’Antoni Maura, nombres senars
  • Carrer Moll, nombres senars

La zona D* queda limitada per:

  • Es Carnatge
  • Aeroport de Son Sant Joan
  • Camí de Sant Jordi
  • Carretera Ma 5013
  • Carretera Ma 15
  • Terme municipal de Llucmajor

(*) Es considera limítrofa amb les zones d’escolarització de Palma A, B i C.

 

ZONES ESCOLARS DE POLLENÇA
CENTRES PÚBLICS I CONCERTATS

ZONA A

Nuclis poblacionals de Pollença i de la Cala Sant Vicenç.

Nuclis disseminats situats a l’esquerra de la línia divisòria entre les dues zones escolars.

Aquesta línia divisòria està traçada de nord a sud per la carretera Ma 2203, carretera Ma 2200, camí de Can Seguinot, camí de Ca na Fogassa, camí de Can Fiol, camí de Can Canavaret i carretera Ma 2202.

ZONA B

Nucli poblacional del Port de Pollença.

Disseminats situats a la dreta de la línia divisòria descrita en l’apartat anterior.

 

ZONES ESCOLARS DE MANACOR

DELIMITACIONS

ZONA A:  Manacor

Zona urbana de Manacor poble més els polígons següents:

Polígon: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Polígon 34 només a partir de la línea formada per  les parcel.les 346, 1225, 363, 1070, 1071, 369, 1072, 374, 572, 573, 574, 575, 1254, 1226, 1212, 1199, 816, 1033, 1032, 1172 i 1171 cap al Nord-Est, totes elles incloses.

ZONA B:  Porto Cristo

Zona urbana de Porto Cristo més els polígons següents:

Polígon: 32, 20, 19, 18, 17, 16, 15

Polígon 14 només a partir de la línea formada per les parcel·les  8, 83 i 76 cap al Sud-Oest, totes elles incloses.

ZONA C:  Son Macià i Cales de Mallorca

Zona urbana de Son Macià i Cales de Mallorca més els polígons següents:

Polígon: 21, 22, 23, 33

Polígon 34 només a partir de la línea formada per les parcel·les  346, 1225, 363, 1070, 1071, 369, 1072, 374, 572, 573, 574, 575, 1254, 1226, 1212, 1199, 816, 1033, 1032, 1172 i 1171 cap al Sud-Oest, totes elles excloses.

ZONA D:  S’Illot i Cala Morlanda

Zona urbana de S’Illot i Cala Morlanda més els polígons següents:

Polígons: 11, 12, 13

Polígon 14 només a partir de la línea formada per les parcel.les  8, 83 i 76 cap al Nord-Est, totes elles excloses.

 

CENTRES PÚBLICS I CONCERTATS

ZONA A

Manacor

EI SA TORRE

EI SA GRADUADA

CEIP SIMÓ BALLESTER

CP ES CANYAR

CEI MOLÍ D’EN XEMA

CC LA SALLE

CC PUREZA DE MARIA

CC SANT FRANCESC D’ASSÍS

CC SANT VICENT DE PAÜL

IES MOSSÈN ALCOVER

IES MANACOR

ZONA B

Porto Cristo

CEIP MITJÀ DE MAR

CEIP SES COMES

IES PORTO CRISTO

ZONA C

Son Macià i Cales de Mallorca

CEIP MESTRE PERE GARAU

IES MANACOR

IES MOSSÈN ALCOVER

 ZONA D

S’Illot i Cala Morlanda

CEIP TALAIOT

IES PORTO CRISTO

 

ILLA D’EIVISSA
ZONES ESCOLARS DE L’ILLA D’EIVISSA

EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

MUNICIPI D’EIVISSA

DELIMITACIONS

Eivissa es divideix en dues zones. La zona A queda delimitada per:

Carrer del Periodista Francesc Escanellas.

Avinguda de la Pau (ronda E-10) des de la intersecció amb l’avinguda de Sant Josep fins a la intersecció amb l’avinguda de 8 d’Agost.

Des de la intersecció de la ronda E-10 i l’avinguda 8 d’Agost fins al port d’Eivissa.

La resta del municipi pertany a la zona B. La part del carrer que toca la zona A és de la zona A i la part del carrer que toca la zona B és de la zona B.

ZONA A

07001289

CEIP PORTAL NOU

Madrid, s/n

07001277

CEIP SA GRADUADA

Abel Matutes Juan, 1

07001307

CEIP SA BODEGA

Josep Riquer i Llobet, 13

07001319

CC N. S. DE LA CONSOLACIÓN

Joan Xicó, s/n

07001344

CC SA REAL*

Ignasi Wallis, s/n

ZONA B

07001393

CEIP CAN MISSES

Corona, s/n

07007814

CEIP CAN CANTÓ

Jondal, s/n

07013577

CEIP SA JOVERIA*

Corona, 14-16

07001435

CEIP CAS SERRES

Músic Fermí Marí, 2

07007279

CEIP POETA VILLANGÓMEZ

Felip Curtois i Valls, s/n

07006366

CEIP SA BLANCA DONA*

Ctra. de Sant Antoni, km 1,2

*Els residents d’ambdues zones tindran puntuació per zona d’influència en aquests tres centres (CEIP Sa Joveria, CEIP Sa Blanca Dona i CC Sa Real).

MUNICIPI DE SANTA EULÀRIA DES RIU

ZONA A

Localitat: Santa Eulària des Riu

07005192

CEIP SANT CIRIAC

 Vénda des Coloms, 5

07007322

CEIP SANTA EULÀLIA

Vénda des Coloms, 7

07013206

CEIP VÉNDA D’ARABÍ

Rafael Sainz de la Cuesta, s/n

ZONA B

Localitat: Sant Carles de Peralta

07006202

CEIP SANT CARLES

Ctra. de Sant Carles, s/n

ZONA C

Localitat: Santa Gertrudis de Fruitera

07005234

CEIP SANTA GERTRUDIS

Ctra. de Sant Miquel, km 10

ZONA D

Localitats: Puig d’en Valls i Jesús

07005091

CEIP PUIG D’EN VALLS

Ciutat Jardí, 4

07013048

CEIP S’OLIVERA

Finca s’Olivera, s/n

7007073

CEIP NOSTRA SENYORA DE JESÚS

Ses Vinyes,10

MUNICIPI DE SANT JOAN DE LABRITJA

ZONA A

Localitats: Sant Joan de Labritja i Sant Vicent de sa Cala

07004904

CEIP LABRITJA

Ctra. d’Eivissa, s/n

ZONA B

Localitat: Sant Llorenç de Balàfia

07006160

CEIP TORRES DE BALÀFIA

Sant Llorenç, 3

ZONA C

Localitat: Sant Miquel de Balansat

07004931

CEIP BALANSAT

Ctra. d’Eivissa, s/n

ILLA DE MENORCA
ZONES ESCOLARS DE L’ILLA DE MENORCA
CENTRES PÚBLICS I CONCERTATS

Les zones A, B i C que s’esmenten a continuació es corresponen amb les detallades per a cada municipi, que figuren en els plànols que es poden consultar a la web escolaritzacio.caib.es. Cadascuna d’aquestes zones representa una superfície en el mapa i comprèn tots els domicilis que s’ubiquen a l’interior. Els domicilis ubicats en qualsevol dels dos costats de les vies que limiten amb dues zones pertanyen indiferentment a qualsevol de les dues zones.

MUNICIPI DE MAÓ

CENTRES PÚBLICS

CEIP MARE DE DÉU DE GRÀCIA:

Domicilis inclosos dins la zona A del mapa i, a més:

Polígon industrial

Serra Morena

Es Grau

Shangrila

CEIP MATEU FONTIRROIG

Domicilis inclosos dins la zona B del mapa i, a més:

Aeroport

Llucmaçanes

Camí de Baix

Camí de na Ferranda

Camí de Dalt

Sense servei de transport escolar

CEIP SA GRADUADA

Domicilis inclosos dins la zona C del mapa

CEIP MARE DE DÉU DEL CARME

Domicilis inclosos dins la zona D del mapa

CEIP ANTONI JUAN ALEMANY

Domicilis inclosos dins la zona E del mapa i, a més:

L’àrea delimitada per la costa nord del port, la costa del paratge del cap Negre i la part de la carretera que va des del pont de la Colàrsega fins a cala Mesquida, que inclou els nuclis de:

Sa Mesquida

Es Murtar

Cala Llonga

Sant Antoni

CEIP MARIA LLUÏSA SERRA (inclou la zona S per als alumnes entre 6 i 12 anys)

Domicilis inclosos dins la zona F del mapa i, a més:

Sant Climent

Binixíquer

Llucmaçanes

Camí de Baix

Camí de na Ferranda

Camí de Dalt

Disposa de servei de transport per als alumnes residents fora de la localitat de Maó que compleixin les condicions establertes en la normativa vigent.

EI SANT CLIMENT                                       CEIP MARIA LLUÏSA SERRA (Maó)

Domicilis inclosos dins la zona S del mapa

CEIP TRAMUNTANA

Domicilis inclosos dins la zona T del mapa

CENTRES CONCERTATS

CC LA SALLE MAÓ

Domicilis inclosos dins la zona A del mapa i, a més:

Sant Climent

Binixíquer

Costa Sud

CC SANT JOSEP

Domicilis inclosos dins la zona B del mapa i, a més:

Sa Mesquida

Es Murtar

Es Grau

Ctra. de la Mola, tot el marge nord

CC COR DE MARIA

Domicilis inclosos dins la zona C del mapa i, a més:

Ctra. de la Mola, tot el marge sud

Estació Naval

Cala Llonga

Cala Partió

Cala Rata

Sant Antoni

MUNICIPI D’ALAIOR

CENTRES PÚBLICS

CEIP INSPECTOR DOCTOR COMAS CAMPS

Domicilis inclosos dins la zona A del mapa i, a més:

L’Argentina

Zona A de Cala en Porter

CEIP MESTRE DURAN

Domicilis inclosos dins la zona B del mapa i, a més:

Son Bou

Sant Jaume

Torre-solí

Calascoves

Son Vitamina

Zona B de Cala en Porter

PERTANYEN INDISTINTAMENT ALS DOS CENTRES: la carretera d’Alaior a Son Bou (fins al pont), la carretera d’Alaior a Cala en Porter (fins a l’entrada de Cala en Porter), el desviament fins a l’entrada de Calascoves i el tram de la carretera general (ME-1) d’Alaior a l’Argentina.

CENTRES CONCERTATS ZONA ÚNICA

CC LA SALLE D’ALAIOR

MUNICIPI DE CIUTADELLA

CENTRES PÚBLICS

CEIP PINTOR TORRENT

Domicilis inclosos dins la zona A del mapa i, a més:

Cala en Blanes

CEIP MARGALIDA FLORIT

Domicilis inclosos dins la zona B del mapa i, a més:

Son Blanc

Son Oleo

CEIP MARE DE DÉU DEL TORO

Domicilis inclosos dins la zona C del mapa i, a més:

Sa Caleta

Santandria

Son Carrió

Cala Blanca

Cala en Bosc

CEIP PERE CASASNOVAS

Domicilis inclosos dins la zona D del mapa i, a més:

Cala Morell

CEIP JOAN BENEJAM

Domicilis inclosos dins la zona E del mapa.

CENTRES CONCERTATS D’EDUCACIÓ INFANTIL

CEI ES PORIOL

Domicilis inclosos dins la zona A del mapa i, a més:

Sa Caleta

Santandria

Cala Blanca

Cala en Blanes

CEI XIPELL

Domicilis inclosos dins la zona B del mapa i, a més:

Cala en Bosc

CEI JOGUINA

Domicilis inclosos dins la zona C del mapa i, a més:

Cala Morell

CENTRES CONCERTATS EDUCACIÓ PRIMÀRIA

ZONA ÚNICA:

CC NOSTRA SENYORA DE LA CONSOLACIÓ

CC SANT FRANCESC DE SALES

 

ANNEX 4
ADSCRIPCIONS
ADSCRIPCIONS ILLA DE MALLORCA

A. ADSCRIPCIONS DE CENTRES CONCERTATS D’INFANTIL A CENTRES CONCERTATS DE PRIMÀRIA

CEI

CC

SOL IXENT

BEAT RAMON LLULL (Inca)

SAGRADOS CORAZONES

NOSTRA SENYORA DE GRÀCIA (Llucmajor)  SANT BUENAVENTURA (Llucmajor)

SANTA CATALINA THOMÀS

LA SALLE (es Pont d’Inca, Marratxí)

NTRA. SRA PROVIDENCIA (Son Ferriol)

SANT ANTONI ABAT (Son Ferriol, Palma)

NTRA. SRA. PROVIDENCIA (Palma)

LA PURISIMA

PINOCHO

NTRA. SRA. DE MONTESIÓN (La Vileta, Palma)

JARDINES DE INFANCIA PUREZA DE MARÍA (Establiments)

MADRE ALBERTA

SANT FRANCESC D’ASSÍS (Es Pil·larí)

LA PORCIÚNCULA

POPEYE

JUAN DE LA CIERVA

ITACA

NTRA. SRA. DE MONTESIÓN (La Vileta, Palma)

LA PURÍSIMA

SAGRAT COR

ESCOLÀPIES

VERGE DEL CARME

B. ADSCRIPCIONS DE CENTRES PÚBLICS D’EDUCACIÓ INFANTIL O INCOMPLETS A CENTRES PÚBLICS DE PRIMÀRIA

EI

CEIP/CP

PAULA TORRES (Palma)

CAMILO JOSÉ CELA

LA SOLEDAT

SA GRADUADA (Manacor)

ES CANYAR

SA TORRE (Manacor)

SIMÓ BALLESTER

 C.  ADSCRIPCIONS DE CENTRES CONCERTATS DE PRIMÀRIA A CENTRES CONCERTATS DE SECUNDÀRIA

CC Primària

CC ESO

SANT VICENÇ DE PAÜL (es Coll d’en Rabassa)

LLADÓ (es Coll d’en Rabassa)

BALMES

SANT JOSEP OBRER II (Palma)

CORPUS CHRISTI

NTRA. SRA. ESPERANZA

SANT FRANCESC D’ASSÍS (07003444) (Palma)

SANT FRANCESC (07003298)

D. ADSCRIPCIONS DELS CENTRES D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA ALS INSTITUTS D’ENSENYAMENT SECUNDARI

MUNICIPI

CC/CEIP/CP

IES

ALCÚDIA

PORTA DES MOLL (Alcúdia)

ALCÚDIA

S’ALBUFERA (Port d’Alcúdia)

NORAI (Port d’Alcúdia)

PORT D’ALCÚDIA

S’HORT DES FASSERS (Alcúdia)

ANDRATX

ELS MOLINS (s’Arracó)    

BALTASAR PORCEL

ES VINYET (Andratx)

SES BASSETES (Port d’Andratx)

XALOC (Peguera) també adscrit a l'IES CALVIÀ

ARTÀ

NA CARAGOL (Artà)         

LLORENÇ GARCIAS I FONT

MESTRE GUILLEM GALMÉS (Sant Llorenç des Cardassar)

SANT MIQUEL (Son Carrió)

BINISSALEM

BARTOMEU ORDINES (Consell)

BINISSALEM

BINISSALEM (Binissalem)

PERE ROSELLÓ I OLIVER (Alaró)

ROBINES (Binissalem)

CALVIÀ

PUIG DE SA GINESTA (Santa Ponça)

CALVIÀ

PUIG DE SA MORISCA (Santa Ponça)

SES QUARTERADES (Calvià) també adscrit a l’IES BENDINAT (Calvià)

SES ROTES VELLES (Santa Ponça)

XALOC (Peguera) també adscrit a l’IES BALTASAR PORCEL (Andratx)

BENDINAT

BENDINAT (Bendinat)

BENDINAT

JAIME I (Palmanova)

GALATZÓ (es Capdellà)

SES QUARTERADES (Calvià) també adscrit a l’IES CALVIÀ (Calvià)

SON CALIU (Son Caliu)

SON FERRER

CAS SABONERS (Magaluf)

SON FERRER

SON FERRER (Son Ferrer)

CAMPOS

COLÒNIA DE SANT JORDI (Colònia de Sant Jordi)

DAMIÀ HUGUET

JOAN VENY I CLAR (Campos)

SES SALINES (Ses Salines)

CAPDEPERA

S’ALZINAR (Capdepera)

CAPDEPERA

S’AUBA (Cala Rajada)

ESPORLES

GABRIEL COMAS I RIBAS (Esporles)

JOSEP FONT I TRIAS

GASPAR SABATER (Palmanyola) té adscripció voluntària als IES de Palma Nort.

NICOLAU CALAFAT (Valldemossa)

FELANITX

INSPECTOR JOAN CAPÓ (Felanitx)

FELANITX

MIGJORN (Cas Concos)

REINA SOFÍA (s’Horta)

S’ALGAR (Portocolom)

INCA

BEATA FRANCINAINA CIRER (Inca)

BERENGUER D’ANOIA

PAU CASESNOVES

ES PUIG (Lloseta)

ES PUTXET (Selva)

ES TORRENTET (Biniamar)

LLEVANT (Inca)

MIQUEL DURAN I SAURINA (Inca)

MONTAURA (Mancor de la Vall)

PONENT<A[PONENTE|PONIENTE]> (Inca)

SES ROQUES (Caimari)

S’OLIVAR (Moscari)

LLUCMAJOR

PARE BARTOMEU POU (Algaida)

LLUCMAJOR

REI JAUME III (Llucmajor)

SA MARINA DE LLUCMAJOR (Llucmajor)

BADIES (Badia Gran)

S’ARENAL

S’ALGAR (s’Arenal)

SON VERÍ (s’Arenal)

URBANITZACIONS (Badia Gran)

MANACOR

ES CANYAR (Manacor)

MANACOR

MOSSÈN ALCOVER

JAUME VIDAL I ALCOVER (Manacor)

MESTRE PERE GARAU (Son Macià)

MOLÍ D’EN XEMA (Manacor)

SIMÓ BALLESTER (Manacor)

MITJÀ DE MAR (Porto Cristo)

PORTO CRISTO

SES COMES (Porto Cristo)

TALAIOT (s’Illot - Cala Morlanda)

MARRATXÍ

BLANQUERNA (es Pont d’Inca)

MARRATXÍ

NOVA CABANA (es Pont d’Inca)

SES CASES NOVES (es Pont d’Inca Nou)

GABRIEL JANER MANILA (es Pla de na Tesa)

SANT MARÇAL

MIQUEL COSTA I LLOBERA (Pòrtol)

SON FERRIOL (Son Ferriol) té adscripció múltiple als IES de Palma Nord i a l’IES Sant Marçal.

MURO

GUILLEM BALLESTER I CERDÓ (Muro)

ALBUHAIRA

SANT FRANCESC D’ASSÍS (Muro)

PALMA CAN PASTILLA

               

CAN PASTILLA

LA RIBERA

ELS TAMARELLS (s’Arenal)

ES PIL·LARÍ (es Pil·larí)

SANT JORDI (Sant Jordi)

S’ARANJASSA (s’Aranjassa)

PALMA CENTRE

               

AINA MOLL I MARQUÉS (Palma)

JOAN ALCOVER

POLITÈCNIC

RAMON LLULL

EL TERRENO (Palma)

GÈNOVA (Gènova)

REI JAUME I (Palma)

SANTA CATALINA (Palma)

SON PISÀ (Palma)

PALMA TREN

ESCOLA GRADUADA (Palma)

ARCHIDUC LLUÍS SALVADOR

SES ESTACIONS

JAFUDÀ CRESQUES (Palma)

SA CASA BLANCA (Sa Casa Blanca)

SANTA ISABEL (Palma)

SON CANALS (Palma)

PALMA PONENT

ANSELM TURMEDA (sa Vileta)

MARIAN AGUILÓ (Palma)

SON ANGLADA (sa Vileta)

SON QUINT (sa Vileta)

SON SERRA (sa Vileta)             

EMILI DARDER

GUILLEM SAGRERA

PALMA LLEVANT

                    

               

ALEXANDRE ROSELLÓ (Palma)

CAMILO JOSÉ CELA (Palma)

ES MOLINAR, INFANT FELIP (Palma)

ES PONT (Palma)

GABRIEL VALLSECA (Palma)

JOAN CAPÓ (Palma)

LA SOLEDAT (Palma)

PINTOR JOAN MIRÓ (Palma)

RAFAL VELL (Palma)

ANTONI MAURA

AURORA PICORNELL

FRANCESC DE BORJA MOLL

JOSEP SUREDA I BLANES

COLL D’EN RABASSA

FRANCESC DE BORJA MOLL

PALMA NORD

               

                    

CAS CAPISCOL (Palma)

JOAN MARIA THOMÀS

JOSEP MARIA LLOMPART

MADINA MAYURQA

SON PACS

DE PRÀCTIQUES (Palma)

ES SECAR DE LA REAL (es Secar de la Real)

ESTABLIMENTS (Establiments)

FELIP BAUÇÀ (Palma)

GASPAR SABATER (Palmanyola) té adscripció a l’IES JOSEP FONT I TRIAS, de Esporles.

MARIA ANTÒNIA SALVÀ (Son Sardina)

MESTRE COLOM (Bunyola) té adscripció a l’IES GUILLEM COLOM CASASNOVAS, de Sóller.

MIQUEL COSTA I LLOBERA (Palma)

PUIG DE NA FÀTIMA (Puigpunyent)

SON FERRIOL té adscripció múltiple als IES de Palma Nord i a l’IES SANT MARÇAL.

SON OLIVA (Palma)

PALMA VIVERO

ES VIVERO (Palma)

JUNÍPER SERRA

SON RULLAN

MIQUEL PORCEL (Palma) té adscripció directa a l’IES JUNÍPER SERRA.

RAFAL NOU (Palma)

SA INDIOTERIA (sa Indioteria)

SON RULLAN (Palma) té adscripció directa a l’IES SON RULLAN.

VERGE DE LLUC (Palma)

POLLENÇA

JOAN MAS (Pollença)

GUILLEM CIFRE DE COLONYA

MIQUEL COSTA I LLOBERA (Pollença)

MIQUEL CAPLLONCH (Port de Pollença)

CLARA HAMMERL

PORT DE POLLENÇA (Port de Pollença)

PORRERES

ESCOLA NOVA (Porreres)

PORRERES

ES CREMAT (Vilafranca de Bonany)

JOAN MAS I VERD (Montuïri)

VERGE DE MONTI-SION (Porreres)

SA POBLA

ELS MOLINS (Búger)

CAN PEU BLANC

LLORENÇ RIBER (Campanet)

SA GRADUADA (sa Pobla)

SON BASCA (sa Pobla)

TRESORER CLADERA (sa Pobla)

VIALFÀS (sa Pobla)

SANTA MARGALIDA

ELEONOR BOSCH (Santa Margalida)

SANTA MARGALIDA

VORAMAR (Can Picafort)

SANTA MARIA DEL CAMÍ

MELCIOR ROSELLÓ I SIMONET (Santa Maria del Camí)

SANTA MARIA

MESTRE GUILLEMET (Santa Eugènia)

SANTANYÍ

BLAI BONET (Santanyí)

SANTANYÍ

CALONGE (Calonge)

MARE DE DÉU DE LA CONSOLACIÓ (s’Alqueria Blanca)

SANTA MARIA DEL MAR (Cala d’Or)

SINEU

ANTÒNIA ALZINA (Lloret)

SINEU

CAN BRIL (Sencelles)

DURAN ESTRANY (Llubí)

GUILLEM FRONTERA PASCUAL (Ariany)

JUNÍPER SERRA (Petra)

MARIA DE LA SALUT (Maria de la Salut)

NADAL CAMPANER ARROM (Costitx)

RODAMILANS (Sineu)

SON JUNY (Sant Joan)

SÓLLER

ES FOSSARET (Sóller)

GUILLEM COLOM CASASNOVAS

ES PUIG (Sóller)

MESTRE COLOM (Bunyola) té adscripció voluntària als IES de Palma Nord.

ROBERT GRAVES (Deià)

SON SERVERA

JAUME FORNARIS I TALTAVULL (Son Servera)

PUIG DE SA FONT

NA PENYAL (Cala Millor)

PUNTA DE N’AMER (sa Coma)

E. ADSCRIPCIÓ D’INSTITUTS D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA A INSTITUTS D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA AMB BATXILLERAT

MUNICIPI

IES ESO

IES BATXILLERAT

ALCÚDIA

PORT D´ALCÚDIA (Port d’Alcúdia)

ALCÚDIA (Alcúdia)

SANTA MARIA

SANTA MARIA (Santa Maria)

MARRATXÍ (Marratxí)

PALMA

AURORA PICORNELL (Palma)

ANTONI MAURA (Palma)

FRANCESC DE BORJA MOLL (Palma)

JOSEP SUREDA I BLANES (Palma)

JOSEP FONT I TRIES (Esporles)

IES JOAN MARIA THOMÀS (Palma)

IES JOSEP MARIA LLOMPART (Palma)

IES MADINA MAYURQA (Palma)

IES SON PACS (Palma)

POLLENÇA

GUILLEM CIFRE DE COLONYA (Pollença)

CLARA HAMMERL (Port de Pollença)

PORRERES

PORRERES (Porreres)

IES DAMIÀ HUGUET (Campos)

IES FELANITX (Felanitx)

IES MANACOR (Manacor)

IES MOSSÈN ALCOVER (Manacor)

IES SINEU (Sineu)

F. ADSCRIPCIÓ D’INSTITUTS D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA A INSTITUTS D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA AMB BATXILLERAT

CC ESO

CC BATXILLERAT

La Inmaculada

Santa María

La Purísima

La Salle

Sagrat Cor

La Salle

Sant Vicenç de Paül (la Vileta)

Santa Magdalena Sofía

ADSCRIPCIONS ILLA D’EIVISSA

ADSCRIPCIONS DELS CENTRES D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA ALS INSTITUTS D’ENSENYAMENT SECUNDÀRIA

MUNICIPI

CC/CEIP

IES

EIVISSA

CAN CANTÓ

SA COLOMINA

CAN MISSES també té adscripció a l’IES ISIDOR MACABICH

CAS SERRES

POETA VILLANGÓMEZ també té adscripció a l’IES SANTA MARIA

SA BODEGA

POETA VILLANGÓMEZ també té adscripció a l’IES SA COLOMINA

SANTA MARIA DE EIVISSA

PORTAL NOU

SA GRADUADA

PUIG D’EN VALLS

SA BLANCA DONA

SA BLANCA DONA

S’OLIVERA

CAN MISSES també té adscripció a l’IES SA COLOMINA

ISIDOR MACABICH       

NOSTRA SENYORA DE JESÚS

SANT RAFEL també té adscripció a l’IES QUARTÓ DE PORTMANY i a l’IES SA SERRA

SANT ANTONI DE PORTMANY

BUSCASTELL

QUARTÓ DE PORTMANY

SA SERRA

CAN COIX

CERVANTES

GUILLEM DE MONTGRÍ

SANT ANTONI

SANT MATEU també té adscripció a l’IES BALÀFIA

SANT RAFEL també té adscripció a l’IES ISIDOR MACABICH

SANTA AGNÈS

VARA DE REY

SANTA EULÀRIA DES RIU

SANT CIRIAC

XARC

SANTA EULÀRIA

VENDA DE ARABÍ

QUARTÓ DEL REI

SANT CARLES

SANT JOAN DE LABRITJA

BALANSAT

BALÀFIA

LABRITJA

SANT MATEU també té adscripció a l’IES SA SERRA i a l’IES QUARTÓ DE PORTMANY

SANTA GERTRUDIS

TORRES DE BALÀFIA

SANT JOSEP DE SA TALAIA

CAN GUERXO

ALGARB

CAN RASPALLS

SANT JORDI

ES VEDRÀ

SANT AGUSTÍ

L’URGELL

ADSCRIPCIONS ILLA DE FORMENTERA

ADSCRIPCIONS DELS CENTRES D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA ALS INSTITUTS D’ENSENYAMENT SECUNDARI

MUNICIPI

CC/CEIP

IES

SANT FRANCESC XAVIER

EL PILAR (el Pilar de la Mola)

MARC FERRER

MESTRE LLUÍS ANDREU (Sant Francesc de Formentera)

SANT FERRAN (Sant Ferran de ses Roques)

ADSCRIPCIONS ILLA DE MENORCA

ADSCRIPCIONS DE CENTRES CONCERTATS D’INFANTIL A CENTRES CONCERTATS DE PRIMÀRIA

MUNICIPI

CEI

CC

CIUTADELLA

ES PORIOL

JOGUINA

XIPELL

 NOSTRA SENYORA DE LA CONSOLACIÓ

 SANT FRANCESC DE SALES (Ciutadella)

ADSCRIPCIONS DE CENTRES PÚBLICS D’INFANTIL A CENTRES PÚBLICS DE PRIMÀRIA

MUNICIPI

EI

CEIP

MAÓ

SANT CLIMENT

Mª LLUÏSA SERRA

 

ADSCRIPCIONS DELS CENTRES D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA ALS INSTITUTS D’ENSENYAMENT SECUNDARI

MUNICIPI

CC/CEIP

IES

ALAIOR

FRANCESC D’ALBRANCA (es Migjorn Gran)

JOSEP MIQUEL I GUARDIA

INSPECTOR DOCTOR COMAS CAMPS (Alaior)

MESTRE DURAN (Alaior)

CIUTADELLA

JOAN BENEJAM (Ciutadella)

JOSEP MARIA QUADRADO

MARIA ÀNGELS CARDONA

MARGALIDA FLORIT (Ciutadella)

MARE DE DÉU DEL TORO (Ciutadella)

PERE CASASNOVAS (Ciutadella)

PINTOR TORRENT (Ciutadella)

FERRERIES

CASTELL DE SANTA ÀGUEDA (Ferreries)

BIEL MARTÍ

FORNELLS (Fornells)

MARE DE DÉU DEL TORO (es Mercadal)

MAÓ

ÀNGEL RUIZ I PABLO (es Castell)

CAP DE LLEVANT

JOAN RAMIS I RAMIS

PASCUAL CALBÓ I CALDÉS

ANTONI JUAN ALEMANY (Maó)

MARE DE DÉU DE GRÀCIA (Maó)

MARE DE DÉU DEL CARME (Maó)

MATEU FONTIRROIG (Maó)

SA GRADUADA (Maó)

SANT LLUÍS (Sant Lluís)

TRAMUNTANA (Maó)

 

ANNEX 5
Documentació que s’ha de presentar

1. Documents que s’han d’adjuntar a totes les sol·licituds  presencials:

a) Còpia del DNI, NIE de l’alumne.

b) Còpia del DNI o NIE del pare i la mare o dels tutors legals.

c)  Llibre de família

d) Declaració de responsabilitat en el cas que la sol·licitud es tramiti de forma unilateral.

2. A l’efecte de valorar les sol·licituds, s’ha de presentar la documentació següent:

a) Per acreditar que hi ha germans matriculats al centre sol·licitat o que hi fa feina el pare, la mare o el tutor legal:

Per a l’obtenció de punts amb el criteri de germans matriculats al centre, l’Administració educativa farà la consulta a les seves bases de dades.

Per a l’obtenció de punts amb el criteri de pares treballant al centre, certificat expedit pel director del centre.

En cas d’adopció, preadopció o acolliment: certificat emès per l’entitat corresponent.

b) Per acreditar el domicili de l’alumne:

Certificat d’empadronament de l’alumne expedit per l’ajuntament, amb indicació de l’antiguitat de l’última variació padronal.

En el cas d’un infant en situació d’acolliment familiar simple o permanent, preadopció o adopció, es podrà acreditar com a domicili de l’alumne sol·licitant el del pare, la mare, els tutors legals o els acollidors.

c)  Per acreditar el lloc de feina:

Certificat d’empresa amb indicació de l’antiguitat i l’adreça exacta del lloc de feina i  certificat de vida laboral.

Els treballadors autònoms han de presentar, a més de la vida laboral, un certificat del domicili fiscal emès per l’Agència Tributària.

d) Per acreditar la renda per càpita de la unitat familiar:

Per a l’obtenció de punts amb el criteri de la renda per càpita de la unitat familiar, l’Administració educativa sol·licitarà de l’Agència Tributària el certificat de la declaració anual de l’IRPF corresponent a l’exercici fiscal 2014.

Els sol·licitants que hagin d’acreditar, a l’efecte de valorar la renda, que la guarda i custòdia de l’alumne, si és menor d’edat, no és compartida han d’aportar un document que acrediti quines són les persones que en tenen la guarda i custòdia (sentència judicial, en els casos de nul·litat matrimonial, separació o divorci, i pàgina corresponent del llibre de família, en els altres casos).

En els casos de nul·litat matrimonial, separació o divorci, es tindrà en compte la renda de qui exerceixi la guarda i custòdia. En el supòsit que la custòdia sigui compartida, es tindrà en compte la dels dos progenitors. A l’efecte de valorar la renda, es tindrà en compte la situació familiar corresponent a l’exercici fiscal 2014. Com a documentació justificativa, s’ha de presentar el llibre de família.

e)  Per acreditar una discapacitat:

La discapacitat reconeguda, tant pel que fa al sol·licitant com al pare, la mare, els germans o els tutors, s’ha d’acreditar amb un certificat que indiqui el tipus i el grau de discapacitat, que ha de ser igual al 33 % o superior, emès per l’òrgan competent, o mitjançant un dictamen o informe d’escolarització emès per la Conselleria d’Educació i Universitat.

      f) Per acreditar la situació de família nombrosa:

La situació de família nombrosa s’ha d’acreditar mitjançant el títol oficial expedit a aquest efecte per l’òrgan competent, de conformitat amb el que preveu la Llei 40/2003, de 18 de novembre, de protecció a les famílies nombroses, modificada per la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l’adolescència.

       g) Per acreditar una malaltia crònica:

Per acreditar que l’alumne té una de les malalties cròniques que figuren en l’annex 3 de l’Ordre de 9 d’abril de 2016, s’ha de presentar un certificat mèdic oficial.

       h) Per acreditar els criteris de centre:

La circumstància o les circumstàncies rellevants valorades justificadament per l’òrgan competent del centre, d’acord amb criteris objectius que han de fer públics els centres abans del procés d’admissió, s’han d’acreditar mitjançant el reconeixement exprés per part de la direcció del centre.

El criteri de fill de família monoparental s’ha d’acreditar mitjançant un document oficial en el qual ha de constar que la pàtria potestat recau en un sol progenitor, o amb el llibre de família, en el qual ha de figurar un sol progenitor.

3. La nota mitjana s’ha d’acreditar, si escau, mitjançant un certificat del centre docent on es varen cursar els estudis, únicament en els casos en què el centre no estigui introduït al GestIB. La nota mitjana és la mitjana aritmètica de totes les matèries avaluades fins al moment de la presentació de la sol·licitud, arrodonida a la centèsima més pròxima i, en cas d’equidistància amb la superior, de conformitat amb el que es preveu en l’article 18 de l’Ordre del conseller d’Educació i Universitat de l’Ordre de 9 d’abril de 2016.

4. La data d’emissió de tota la documentació que es presenti a l’efecte d’aplicar-hi el barem ha de ser anterior a l’acabament del període de presentació de sol·licituds.

5. A l’hora d’aplicar el barem, si no es compleix o no s’acredita documentalment alguna de les dades sol·licitades, es computarà amb 0 punts l’apartat corresponent.

6. Un canvi de residència derivat d’actes de violència de gènere s’acreditarà presentant qualcuna de la següent documentació que justifiqui suficientment com a víctima de violència de gènere:

  • una ordre de protecció a favor de la víctima.
  • una sentència condemnatòria.
  • un informe del Ministeri Fiscal que indiqui l’existència d’indicis de que la demandant és víctima de violència de gènere fins que es dicti l’ordre de protecció.
  • una resolució judicial que hagi acordat mesures cautelars per a la protecció de la víctima.
  • un informe de l’administració competent en matèria de serveis socials o casa d’acolliment, o bé un informe de l’Institut Balear de la Dona.
 

ANNEX 6
Llistat de dades que podran ser consultades per l’administració educativa.

1. Consulta de padró: no serà necessari aportar certificat d’empadronament dels municipis adherits a la plataforma d’interoperabilitat sempre i quan s’autoritzi expressament a realitzar la consulta.

Pobles adherits:

Alaior

Algaida

Calvià

Ciutadella de Menorca

Consell

Es Castell

Ferreries

Lloseta

Maó

Mercadal

Migjorn Gran

Palma

Sant Lluís

Ses Salines

Selva

Valldemossa

2. Consulta de família nombrosa: no serà necessari aportar certificat de família nombrosa per tots aquells que tinguin les seves dades incorporades al Consell de Mallorca sempre i quan s’autoritzi expressament a realitzar la consulta.

3. Consulta de grau de discapacitat: no serà necessari aportar certificat del grau de discapacitat per tots aquells que tinguin les seves dades incorporades al IMAS sempre i quan s’autoritzi expressament a realitzar la consulta.

4. Consulta del certificat de la declaració anual de l’IRPF corresponent a l’exercici fiscal 2014 (previst ja a l’annex 5) sempre i quan s’autoritzi expressament a realitzar la consulta.