Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 3727
Resolució de la directora general de Personal Docent d’1 d’abril de 2016 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, procediment abreujat núm. 46/2016

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

La Sra. Rocío Martínez García i el Sr. David Sánchez Llull han interposat un recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 46/2016 que se segueixen pel procediment abreujat al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma contra la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 10 de juliol de 2015, per la qual s’aprova i es fa pública la llista definitiva d’admesos i exclosos a les borses, amb la puntuació assignada, dels aspirants a cobrir en règim d’interinitat places vacants i substitucions de totes les especialitats en centres públics d’ensenyaments no universitaris dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears per al curs 2015-2016.

Fonaments de dret

1. L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu, actuacions núm. 46/2016, que se segueixen pel procediment abreujat al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma amb la finalitat que serveixi com a citació a termini a les persones interessades per tal que es puguin personar com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies des de la data de publicació d’aquesta Resolució.

2. Informar les persones interessades de la remissió de l’expedient administratiu corresponent al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma.

3. Comunicar a les persones interessades que si se personen fora del termini establert, se’ls considerarà com a part sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

   

Palma, 1 d’abril de 2016

   

La directora general de Personal Docent

Rafaela Sánchez Benítez