Torna

Butlletí Oficial de les Illes Balears

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2892
Resolució del Rectorat de la Universitat de les Illes Balears per la qual es publica la formalització, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del contracte per a la gestió del servei de menjador, cafeteria i màquines d’autoservei de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, així com les màquines d’autoservei dels edificis Aulari i Beatriu de Pinós de la Universitat de les Illes Balears (Exp. 38/15)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Entitat adjudicatària:

a) Organisme: Universitat de les Illes Balears

b) Dependència que tramita l’expedient: servei de Patrimoni, Contractació, Infraestructura i Unitat Tècnica

c) Número d’expedient: 38/15

d) Adreça d’Internet del perfil del contractant: perfildecontractant.uib.es

2. Objecte del contracte:

a) Tipus: serveis

b) Descripció: gestió del servei de menjador, cafeteria i màquines d’autoservei de l’edifici Guillem Cifre de Colonya així com les màquines d’autoservei dels edificis Aulari i Beatriu de Pinós de la Universitat de les Illes Balears.

d) CPV (referència de nomenclatura): 55410000-7

3. Tramitació i procediment:

a) Tramitació: ordinària

b) Procediment: negociat sense publicitat

4. Valor estimat del contracte: 59.500 euros

5. Cànon de licitació: cànon anual mínim pel servei de menjador i cafeteria: 8.500 euros, IVA exclòs. Cànon mensual mínim per màquina expenedora de begudes i sòlids: 20 euros, IVA exclòs. Import anual destinat a l’avaluació nutricional dels menús: 1.000 euros, IVA exclòs.

6. Formalització del contracte:

a) Data d’adjudicació: 18 de febrer de 2016

b) Data de formalització del contracte: 22 de febrer de 2016

c) Contractista: TAPIA HORCAS, SL

d) Cànon d’adjudicació. Cànon anual pel servei de menjador i cafeteria: 11.570,25 euros, IVA exclòs. Cànon mensual per màquina d’autoservei: 33,06 euros, IVA exclòs. Import anual destinat a l’avaluació nutricional dels menús: 2.000 euros, IVA exclòs.

e) Avantatges de l’oferta adjudicatària: va resultar econòmicament avantatjosa per a la Universitat un cop valorats els aspectes econòmics i tècnics següents: proposició econòmica, pla de realització del servei, millores, mitjans materials i integració social.

Palma, 23 de febrer de 2016

El Rector,

Llorenç Huguet