Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 15522
Competències Junta de Govern

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 30 de juny de 2015, ha estat dictat el següent Decret:

“DECRET DE LA BATLIA NÚM. 2015000979

Constituïda la Junta de Govern d'aquest Ajuntament, de conformitat amb el que disposa l'article 23.2 en relació amb l’art. 22 de la Llei reguladora de les bases de règim local, i a la vista de les actuals bases d’execució del pressupost per a l’exercici de 2015, he resolt:

PRIMER.- Delegar a favor de la Junta de Govern les següents atribucions d'aquesta Batlia:

1.- Quant a gestió econòmica i hisenda local. La resolució definitiva sobre les següents matèries:

a. Liquidació del Pressupost municipal.

b. Incorporació de romanents de crèdit.

c. Modificacions de crèdits pressupostaries.

d. Aprovació de padrons fiscals.

e. Expedients de fallides (per cobrar).

f. Devolució d'ingressos indeguts.

g. Disposició de despeses ordinàries quan la quantia superi els sis-cents euros.

h. Expedients de baixa.

i. Concessió de subvencions, exceptuant les que ja figurin en el pressupost de la corporació a persones naturals o jurídiques.

2.- Quant al personal. La resolució definitiva sobre les següents matèries:

a. Aprovació de l’oferta d’ocupació pública.

b. Aprovació de les bases de les proves per a la selecció de personal i per als concursos de provisió de llocs de treball.

3.- Quant a urbanisme:

a. Les aprovacions dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al Ple, així com les aprovacions dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d’urbanització.

4.- Quant a contractació:

a. Les contractacions i concessions de tota classe quant el seu import sigui superior als sis-cents euros i no superi el deu per cent dels recursos ordinaris del pressupost; incloses les de caràcter plurianual quan la seva duració no sigui superior a quatre anys, sempre que l’import acumulat de totes les anualitats no superi l’indicat percentatge referit als recursos ordinaris del pressupost.

b. L’aprovació dels projectes d’obra i de serveis quan la competència per a la seva contractació o concessió sigui del batle, l’hagi delegada a la Comissió de Govern i estiguin previstos en el pressupost.

5.- Quant al patrimoni:

a. L’adquisició de béns i drets quan el seu valor sigui superior als sis-cents euros i no superi el deu per cent dels recursos ordinaris del pressupost, així com l’alienació del patrimoni que no superi el percentatge indicat en els següents supòsits:

- La de béns immobles, sempre que estigui prevista en el pressupost.

- La de béns mobles, excepte els declarats de valor històric o artístic quan la seva alienació no estigui prevista en el pressupost.

b. Les cessions d’ús d’immobles municipals quan la seva competència sigui de la Batlia.

c. L’arrendament de béns mobles i immobles municipals o l’arrendament de béns de tercers quan la seva competència sigui de la Batlia.

6.- Quant a les llicències. La resolució definitiva sobre les següents matèries:

a) Adjudicació i retirada de les llicències per prestar al servei públic de transport.

b) La concessió de llicències d’instal·lació i d'obertura d'establiments fabrils, industrials o comercials o de qualsevol altra índole.

c) La concessió de llicències urbanístiques relatives a l'edificació i ús del sòl a què es refereix l'article 2 de la Llei de disciplina urbanística, excepte les considerades com a menors pel PGOU.

7.- La resolució dels recursos potestatius de reposició que s’interposin contra els acords de la Junta de Govern dictats en matèries de les quals és competent la Junta de Govern per delegació del batle.

SEGON.- Donar compte del present Decret a la propera sessió del Ple de l’Ajuntament i publicar-lo en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Inca, 9 d’octubre de 2015

El batle

Virgilio Moreno Sarrió