Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 15508
Retribucions membres Corporació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic l’acord plenari, adoptat per majoria absoluta, de 19 de juny, relatiu a les retribucions dels membres de la Corporació, que es transcriu a continuació.

“D’acord amb allò establert a la Llei 7/1985 reguladora de les Bases de Règim Local en concordança amb allò establert a la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat, no es permet cap càrrec amb dedicació exclusiva als municipis de menys de 1.000 habitants, però si dedicacions parcials.

Atesa la dedicació necessària per l’atenció de les diferents àrees i regiduries i atesa la no limitació del nombre de dedicacions parcials.

En conseqüència, el ple de l’ajuntament acorda:

Primer.- Aprovar la dedicació parcial del 75% de la jornada pel Sr. Batle amb un sou anual brut de 30.000 euros així com la sol·licitud de la subvenció corresponent a la CAIB.

Segon.- Aprovar la dedicació parcial del 27,5 % de la jornada pel Primer Tinent de Batle, Sr. Joan Peralta Palmer amb un sou anual brut de 11.000 euros.

Tercer.- Aprovar la dedicació parcial del 20% de la jornada per la Segona Tinent de Batle, Sra. Aina I. Torres Capó amb un sou anual brut de 8.000 euros.

Quart.- Aprovar la dedicació parcial del 10% de la jornada pel regidor Sr. Antoni Vives Gelabert amb un sou anual brut de 4.000 euros.

Cinquè.- Aprovar que tots els cotxes dels regidors amb dedicació parcial estaran a disposició de l’ajuntament, sense limitació horaria i en conseqüència els cotxes dels Srs. Joan Peralta i Antoni Vives podran utilitzar les places de l’aparcament municipal que estiguin lliures. En relació al Sr. Mateu Ferrà Bestard i la Sra. Aina Torres Capó els correspondrà una càrrega de benzina cada tres setmanes que hauran de justificar mitjançant full de kilometratge a raó de 0,19 euros el kilometre. La resta de regidors tindràn dret al pagament del kilometratge, a raó de 0,19 euros el kilometre i als tiquets d’aparcament quan assisteixin a reunions relacionades amb la gestió d’assumptes de la Corporació fora del terme de Banyalbufar.

Sisè.- Aprovar les següents assistències als òrgans col·lectius:

  • Plens: 40, 00 euros
  • Comissions Informatives: 40,00 euros
  • Comissió Especial de Comptes: 40,00 euros”

 

Banyalbufar, 16 de setembre de 2015.

El batle,
Mateu Ferrà Bestard.