Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 15505
Delegació competències Junta de Govern

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic el Decret d’alcaldia, de 22 de juny, de nomenament dels membres de la Junta de Govern i delegació de competències.

“Mitjançant acord plenari de data 19 de juny de 2015, l’ajuntament va crear la Junta de Govern Local, que a més d’assistir el batle en l’exercici de les seves atribucions, li correspon exercir aquelles competències que li delegui el ple i el mateix batle.

L’article 23 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, determina quines de les competències atribuïdes a la batlia son susceptibles de ser delegades en la Junta de Govern.

L’article 52.5 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, estableix que, en una sola resolució de la batlia es poden nomenar els membres de la Junta de Govern i delegar en aquest òrgan les competències que es considerin necessàries.

En conseqüència, Resolc:

Primer.- Nomenar com a membres de la Junta de Govern els següents Regidors:

- Sr. Joan Peralta Palmer, 1er tinent de balte.

- Sra. Aina I. Torres Capó, 2n tinent de batle.

Segon.- Delegar en la Junta de Govern les següents competències:

a) El desenvolupament de la gestió econòmica d’acord amb el Pressupost aprovat, disposar despeses dins els límits de la seva competència i ordenar pagaments.

b) Aprovar l’oferta de treball públic d’acord amb el Pressupost i la plantilla aprovats pel plenari, aprovar les bases de les proves per la selecció del personal i pels concursos de provisió de llocs de treball.

c) Les aprovacions dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al plenari, així com la dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d’urbanització.

d) L’aprovació dels projectes d’obres i de serveis quan sigui competent per la seva contractació o concessió i estiguin previstos al pressupost.

e) L’atorgament de les llicències, excepte les que les lleis sectorials ho atribueixin expressament al Ple o a la Junta de Govern Local.

f) L’adquisició de bens i drets quan el seu valor no superi el 10% dels recursos ordinaris del pressupost ni els tres milions d’euros, així com l’alienació del patrimoni que no superi el percentatge ni la quantia indicats en els següents supòsits:

La de bens immobles, sempre que estigui prevista al pressupost.

La de bens mobles, excepte els declarats de valor històric o artístic l’alienació dels quals no es trobi prevista al pressupost.

Tercer.- El Batle podrà avocar, per sí mateix, el coneixement dels assumptes, la resolució dels quals correspongui, per delegació, a la Junta de Govern, en els termes previstos en l’article 14 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, segons redacció feta per la Llei 4/1999, de 13 de gener i dins l’àmbit de les seves competències.

Quart.- Donar Trasllat d’aquest Decret als interessats en legal forma.

Cinquè.- Publicar aquest Decret al Butlletí Oficial de la Província.

Sisè.- Donar compte d’aquest Decret en el proper Ple que tingui lloc.”

Banyalbufar, 22 de juny de 2015

El Batle,
Mateu Ferrà Bestard