Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 15501
Ampliació del termini de presentació de propostes en relació a la licitació del contracte d´obres previstes al “Projecte bàsic i executiu per la nova pavimentació central dels carrers Majors dels dos nuclis urbans de Sant Llorenç des Cardassar i Son Carrió”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en sessió extraordinària urgent de data 19 d´octubre de 2015 la Junta de Govern ha adoptat el següent acord:

Ampliació del termini de presentació de propostes en relació a la licitació del contracte d´obres previstes al “Projecte bàsic i executiu per la nova pavimentació central dels carrers Majors dels dos nuclis urbans de Sant Llorenç des Cardassar i Son Carrió”.   

1. En sessió ordinària celebrada en data dijous 15 d´octubre de 2015 la Junta de Govern va acordar per unanimitat l´aprovació de l´expedient de contractació així com del plec de clàusules administratives particulars de les obres previstes al “Projecte bàsic i executiu per la nova pavimentació central dels carrers Majors dels dos nuclis urbans de Sant Llorenç des Cardassar i Son Carrió” tot disposant l´obertura del procediment d´adjudicació del contracte mitjançant procediment obert i tramitació urgent.

2. En data divendres 16 d´octubre de 2015 es va publicar al perfil del contractant de l´Ajuntament de Sant Llorenç des cardassar, per una banda, el plec de clàusules administratives particulars que han de regir la contractació i, per altra banda, el projecte bàsic i executiu de les referides obres.

3. En el BOIB núm. 152 de data dissabte 17 d´octubre de 2015 es va publicar l´anunci de licitació del contracte, de manera que, d´acord amb el plec de clàusules administratives particulars, el termini de presentació de propostes per part dels licitadors finalitza el proper 30 d´octubre de 2015.

4. No obstant l´exposat, degut a un error administratiu, la versió del projecte bàsic i executiu de les obres que es va publicar al perfil del contractant de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en data divendres 16 d´octubre de 2015 no és una versió correcta.

5. La versió vàlida del projecte bàsic i executiu ha estat publicada al perfil del contractant de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en data dilluns 19 d´octubre de 2015.

6. En relació a la referida licitació, en data d´avui encara no s´ha presentat cap proposta per part de cap licitador.

Per tot l´exposat, en la seva condició d´òrgan de contractació, la Junta de Govern acorda per unanimitat:

Primer. Ampliar en dos dies naturals el termini de presentació de propostes en relació a la licitació del contracte d´obres previstes al “Projecte bàsic i executiu per la nova pavimentació central dels carrers Majors dels dos nuclis urbans de Sant Llorenç des Cardassar i Son Carrió”, de manera que la data límit de presentació de propostes per part dels licitadors és dimarts 3 de novembre de 2015 a les 14:30 hores

Segon. Indicar expressament que, excepte pel que respecta al termini de presentació de propostes en els termes indicats, el contingut plec de clàusules administratives particulars és manté intacte.

Tercer. Publicar el present acord al perfil del contractant de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar així com al Butletí Oficial de les Illes Balears.”    

    

Sant Llorenç des Cardassar, 19 d´octubre de 2015

     

El batle

Mateu Puigròs Sureda