Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 15498
Periodicitat plenari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per l’Ajuntament en Ple, a la sessió de data 3 de juliol de 2015, es va adoptar l’acord que se conté a la següent Proposta de Batlia:

“PROPOSTA DE LA BATLIA

De conformitat amb el que disposa l'article 38 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals i l'article 60.1 del Reglament orgànic, cal determinar la periodicitat de les sessions plenàries ordinàries i l'hora en què hauran de celebrar-se. En conseqüència, el qui subscriu eleva a la consideració del Ple de l'Ajuntament la següent Proposta d'Acord:

PRIMER.- Acordar que les sessions ordinàries de l’Ajuntament en ple se celebrin el darrer dijous de cada mes a les 19.30 hores.

SEGON.- Acordar que, si el dia en què correspon celebrar la sessió plenària es festiu o víspera de festiu, se celebrarà aquesta sessió el dia hàbil anterior a la mateixa hora.

TERCER.- Durant el mes d'agost no se celebraran sessions plenàries ordinàries. El Ple ordinari del mes d'agost se celebrarà el primer dijous del mes de setembre.

QUART.- El Ple ordinari del mes de juliol de 2015 se celebrarà el dia 23 de juliol i el Ple del mes de desembre, el dia 23 de desembre.

CINQUE.- Publicar els anteriors acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

Inca, 9 d’octubre de 2015.

El batle
Virgilio Moreno Sarrió