Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 15496
Assignacions econòmiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per l’Ajuntament en Ple, a la sessió de data 3 de juliol de 2015, es varen adoptar els acord que se contenen a les següents Propostes de Batlia:

“PROPOSTA DE LA BATLIA

L’art. 73 de la Llei de bases de règim local, en el seu apartat tercer, preveu que el Ple de la corporació podrà assignar als grups polítics municipals per al seu funcionament una dotació econòmica que haurà de comptar amb un component fix, idèntic per a tots els grups municipals, i un altre de variable, en funció del nombre de membres de cada un d’ells.

Vistes les disponibilitats pressupostàries de l’Ajuntament i avaluades les despeses necessàries per al correcte funcionament dels grups polítics municipals, es considera adient establir una quantitat fixa mensual per a tots els grups de 664,70 euros, i una altra de variable de 237,40 euros mensuals per a cada membre de què disposi el corresponent grup municipal dins el consistori. Per tot això, el qui subscriu eleva a la consideració del Ple de l’Ajuntament les següents propostes d’acord:

PRIMER.- Aprovar, amb efectes de dia 1 de juliol de 2015, una assignació econòmica als grups polítics municipals d’aquest Ajuntament, que estarà conformada pels següents components fixos i variables:

Component fix: 664,70 euros mensuals per a cada grup polític municipal.

Component variable: 237,40 euros mensuals per a cada regidor de què disposi el corresponent grup polític municipal dins el consistori.

SEGON.- Les anteriors assignacions no seran actualitzades anualment.

TERCER.- Significar als grups polítics municipals que, de conformitat amb el que estableix l’art. 73.3 de la Llei de bases de règim local, aquestes assignacions no es poden destinar al pagament de remuneracions de personal ni a l’adquisició de béns que puguin constituir actius fixos de caràcter patrimonial, i que els grups hauran de dur una comptabilitat específica de la seva assignació que hauran de posar a disposició del Ple sempre que aquest així ho demani.”

“Proposta de la Batlia

Constituïda la nova corporació i de conformitat amb el que disposa l’art. 75 de la Llei de bases de règim local, en relació amb l'art. 13 del Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, procedeix la determinació de les indemnitzacions dels regidors per assistència a òrgans col·legiats. Considerant la dedicació i responsabilitat que exigeixen els càrrecs municipals, el que subscriu eleva a la consideració del Ple de l’Ajuntament les següents propostes d’acord:

Primer.- Aprovar, amb efectes de dia 1 de juliol de 2015, el següent règim d’indemnitzacions als regidors per l’efectiva assistència a les sessions dels següents òrgans col·legiats de l’Ajuntament:

A.- Cada regidor que efectivament concorri a la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament percebrà una indemnització per assistència de 609,80 euros per sessió, amb independència de la seva durada. Els regidors que siguin portaveus del seu grup municipal cobraran la quantitat de 790,02 euros.

B.- Cada regidor que efectivament concorri a la sessió ordinària de la Junta de Govern percebrà una indemnització per assistència de 275,00 euros per sessió, amb independència de la seva durada.

C.- No es cobraran indemnitzacions per l’assistència a les sessions extraordinàries del Ple i de la Junta de Govern.

D.- Els regidors que el Ple municipal hagi declarat o declari en dedicació exclusiva o parcial únicament percebran la seva retribució, per la qual cosa no podran cobrar les anteriors indemnitzacions a partir de la data en què tingui efectes l’esmentada declaració de dedicació.

Segon.- Les anteriors assignacions no seran actualitzades anualment.

Tercer.- Les indemnitzacions per assistència a les sessions es cobraran quan la regidora o regidor no puguin assistir a la sessió per baixa mèdica degudament justificada.

Quart.- Publicar els anteriors acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de conformitat amb el que disposa l’art. 75.5 de la Llei de bases de règim local.”

“PROPOSTA DE LA BATLIA

De conformitat amb el que disposa l’art. 75 de la Llei de bases de règim local, en relació amb l’art. 13 del Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i amb referència a les dedicacions exclusives i parcials dels regidors, el qui subscriu eleva a la consideració del Ple de l’Ajuntament les següents propostes d’acord:

Primer.- Declarar, de conformitat amb el que disposa l’art. 75 de la Llei de bases de règim local, en la situació de dedicació exclusiva i una retribució de catorze pagues anuals per import íntegre mensual de 2.592,26.- euros, amb efectes de dia 4 de juliol de 2015 i donant-lo d’alta al règim general de la seguretat social, el Sr. Virgilio Moreno Sarrió

Segon.- Declarar, de conformitat amb el que disposa l’art. 75 de la Llei de bases de règim Local, en la situació de dedicació exclusiva i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 2.333,03.- euros, amb efectes de dia 4 de juliol de 2015 i donant-los d’alta al règim general de la seguretat social, als següents regidors:

Antònia Maria Sabater Martorell

María del Carmen Oses Ramos

Sebastián Oriol Díaz

Antoni Peña Mir

Antoni Rodríguez Mir

Tercer.- Declarar, de conformitat amb el que disposa l’art. 75 de la Llei de bases de règim local, en la situació dedicació parcial, amb una dedicació del 80 % de la jornada habitual dels funcionaris de la corporació i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 1.866,43.- euros, amb efectes de dia 4 de juliol de 2015 i donant-los d’alta al règim general de la seguretat social, els següents regidors:

María José Frenandez Molina

Gabriel Frontera Borrueco

Alice Weber

Gori Ferrà Frau

Antonia Triguero Salamanca

María Francisca Barceló Truyols

Quart.- Acordar que els grups municipals que no formen part de l’equip de govern, per cada tres regidors de què disposin en el consistori, puguin designar un regidor que serà declarat pel Ple en dedicació parcial del 70 % de la jornada habitual dels funcionaris de la corporació i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 1.633,12.-euros. Per la qual cosa, es declara en situació de dedicació parcial del 70 %, amb efectes de dia 4 de juliol de 2015, els següents regidors del grup municipal del Partit Popular:

Rosa Maria Tarragó Llobera

Félix Sánchez Díaz

Cinquè.- La percepció d’aquestes retribucions per part dels regidors declarats en dedicació parcial impossibilita la percepció d'indemnitzacions per assistència a sessions d'organismes col·legiats.

Sisè.- Les anteriors assignacions no seran actualitzades anualment i es mantendran invariables.

Setè.- Publicar els anteriors acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de conformitat amb el que disposa l’art. 75.5 de la Llei de bases de règim local.”

 

Inca, 8 d’octubre de 2015.

 

El batle

Virgilio Moreno Sarrió