Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 15491
Nomenament de la Secretaria de la Comissió Insular d’Artesania i de la Ponència Tècnica d’Artesania

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consell Insular de Mallorca, el 6 d’octubre de 2015, va resoldre:

“L’article 42 ter, punt 3, del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que forma part de la Comissió Insular d’Artesania, la persona que ha de fer les funcions de secretaria, que ha de gaudir de la condició de personal funcionari del Consell Insular de Mallorca, ha de pertànyer al grup A1 i ha de tenir la llicenciatura en Dret. La Presidència l’ha de designar, a més de la persona que l’ha de suplir, a proposta d e la persona titular de la Secretaria General.

L’article 42 quinquies, punt 2.a), del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca estableix que forma igualment part de la Ponència Tècnica d’Artesania, amb veu i sense vot, el secretari o la secretària, que ha de ser la persona designada com a secretària de la Comissió Insular.

El secretari general, el 5 d’octubre de 2015, ha fet la proposta corresponent.

Per tant, RESOLC:

1. Deixar sense efecte el Decret de 2 de juliol de 2013 (BOIB núm. 112, de 10 d’agost) de nomenament de la Secretaria de la Comissió Insular d’Artesania i de la Ponència Tècnica d’Artesania.

2. Encomanar l’exercici de les funcions de Secretaria de la Comissió Insular d’Artesania i de la Ponència Tècnica d’Artesania a la Sra. Àgueda Martorell Font, que  actuarà per delegació del secretari general del Consell Insular de Mallorca.

3. Nomenar suplent de la funcionària abans esmentada en les funcions de Secretaria de la Comissió Insular d’Artesania i de la Ponència Tècnica d’Artesania, a la Sra. Margarita Palmer Simó.

4. Publicar aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, el qual començarà a vigir el mateix dia de la publicació.

5. Publicar aquesta resolució en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

6. Donar compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.”

      

Palma, 16 d’octubre de 2015

      

El secretari general, per delegació del president

Jeroni M. Mas Rigo

(Decret de 17 de juliol de 2015, BOIB núm. 14, de 28 de juliol)