Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 15478
Publicació, als efectes de la seva exposició pública, de l'Acord de Junta de Govern de 14 d'octubre de 2015, mitjançant el qual s'aproven els plecs que regiran el contracte relatiu al Servei socioeducatiu comunitari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Informació pública dels plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques que regiran la contractació per procediment obert, no subjecte a regulació harmonitzada, del contracte del Servei socioeducatiu comunitari.

La Junta de Govern de Palma, en sessió de dia 14 d’octubre de 2015 acordà:

“PRIMER.- Aprovar el inici de l’expedient per a la contractació del servei, mitjançant procediment obert no subjecte a regulació harmonitzada, del Servei socioeducatiu comunitari.

SEGON.- Aprovar els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques per a la contractació del Servei socioeducatiu comunitari, els quals s’adjunten a aquest Acord, juntament amb els informes favorables de jurídics i Intervenció, com a documents annexos.  

TERCER.- La despesa corresponent a la contractació del servei esmentat en els punts anteriors; ascendeix a la quantitat 516.304,80  € (cinc-cents setze mil tres-cents quatre euros amb vuitanta cèntims)  IVA inclòs; aquesta despesa es distribueix de la següent forma:

- 258.152,40 € amb càrrec a l’aplicació pressupostària 05.23120.22756 (- Benestar Social- servei comunitari socioeducatiu-) del pressupost de despeses de Benestar i Drets Socials per a l’any 2016.

- 258.152,40 € amb càrrec a l’aplicació pressupostària 05.23120.22756 (- Benestar Social- servei comunitari socioeducatiu-)  del pressupost de despeses de Benestar i Drets Socials per a l’any 2017.

QUART.- Publicar el contingut d’aquest Acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes de la seva exposició pública”.

De conformitat amb el que disposa l’article 141 del Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprovà el text refós de la llei de contractes del sector públic, es publica aquest acord als efectes de informació pública per un període de deu dies naturals, contats a partir del següent a la seva publicació per a que les persones interessades puguin presentar al·legacions.

Els plecs de condicions quedaran exposats al Servei de Benestar Social d’aquest Ajuntament, ubicat a av. Gabriel Alomar núm. 18, 1r pis (edif. Avingudes). 

  

Palma, 19 d’octubre de 2015

La cap de servei de Benestar i Drets Socials, en funcions
Silvia Gordiola Llabres