Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA

Núm. 15474
Notificació de la Resolució per la qual es desisteix la sol·licitud d’autorització d’operador i de la instal·lació de residus ubicada al carrer Celleter, 13 del PI de Marratxí, promogut per l’empresa Ecorecicling, SL

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se intentat, pels mitjans legalment establerts, la notificació de la resolució per la qual desisteix la sol·licitud  d’autorització d’operador i de la instal·lació de residus ubicada al carrer Celleter, 13 del PI de Marratxí, promogut per l’empresa Ecorecicling, SL, tramitat per la Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, en compliment del que disposa l’art 59.5 de la Llei 30/1992, del 26 de novembre, del règim de les administracions públiques i del procediment comú, es procedeix a la notificació, i es fa constar que:

En data10 d’abril de 2015 la Directora General de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic ha dictat la següent

RESOLUCIÓ

1. Desistir de la sol·licitud d’autorització d’operador i d’instal·lació de gestió de residus per a unes instal·lacions ubicades al carrer de Celleters, 13, del polígon Industrial de Marratxí, presentada pel Sr. Antonio Reta Barceló amb NIF. 41393249-B, en representació de l’entitat ECORECICLING, SL amb CIF. B07537749, ja que a data d’avui el sol·licitant no ha presentat la documentació requerida, mitjançant l’escrit notificat en data 3 de juny de 2014 i registre de sortida núm. 17728.

2. S’ insta al promotor  a la clausura de les instal·lacions esmentades.

3. Declarar conclòs el procediment i arxivar les actuacions de l’expedient de referència.

4. Notificar la resolució a l’entitat interessada.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver rebut la notificació de la Resolució, d’acord amb l’article 8.2.b) de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 19 d'octubre de 2015

 El director general
Sebastià Sansó i Jaume