Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 15471
Aprovació inicial modificació ordenances fiscals núms. 14, 17 i 13

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Ajuntament Ple en sessió ordinària celebrada el dia 15.10.15, va acordar aprovar inicialment la modificació de les següents ordenances:

  • Ordenança fiscal núm. 14 reguladora de la taxa per a la prestació del servei de clavegueram.
  • Ordenança fiscal núm. 17 reguladora de la taxa per a la prestació del servei de subministrament d'aigua potable a domicili.
  • Ordenança fiscal núm. 13 reguladora de la taxa per a la prestació del servei de recollida domiciliaria, transport i depuració o abocament de fems o residus sòlids urbans.

Els anteriors acords, així com les ordenances fiscals corresponents estaran exposades al públic per un període de 30 dies hàbils a comptar des del dia següent al de la publicació del present Edicte en el BOIB, a efectes de presentació de reclamacions per part dels interessats, tot açò d’acord amb l’establert a l'article 17.1 del RD 2/2004, pel que s'aprova el Text Refòs de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

En el cas de no presentar-se reclamacions, els acords esmentats restaran aprovats de forma definitiva automàticament, d’acord amb el disposat a l’article 17.2 de l’esmentada Llei.

        

Ciutadella de Menorca, 19 d'octubre de 2015

         

L'Alcaldessa

Joana Gomila LLuch