Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ D'ATENCIÓ I SUPORT A LA DEPENDÈNCIA I PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 15470
Resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears per la qual es declara desert el procés de selecció d'un director tècnic o una directora tècnica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Al BOIB núm. 136, de 15 de setembre de 2015, es publicà la resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears, de 10 de setembre de 2015, per la qual s’aproven les bases i la convocatòria del procés de selecció d’un director tècnic  o una directora tècnica.

2. Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, els dies 1 d’octubre i 9 d’octubre de 2015 es va reunir la Comissió de valoració per  revisar les sol·licituds presentades per les persones candidates i comprovar si aquestes complien els requisits establerts en les bases de la convocatòria, resultant que cap de les persones aspirants ha acreditat tenir l’especialitat en Psicologia i de les Organitzacions.

Per l’anterior, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Declarar desert el procés de selecció d’un director tècnic o una directora tècnica convocat per Resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació de 10 de setembre de 2015 (BOIB núm. 136, de 15 de setembre).

2. Ordenar la publicació d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web de la Fundació.

Aquesta resolució es pot impugnar davant la jurisdicció social, sense que sigui necessari formular cap reclamació prèvia a la via judicial davant la Fundació. 

 

Palma de Mallorca, 19 d’octubre de  2015

    

La presidenta del Patronat de la Fundació

Fina Santiago Rodríguez