Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 15467
Expedient 116/2015 Aprovació inicial de la modificació del Reglament del Mercat Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia tretze d'octubre de 2015, va adoptar, entre d'altres, el següent Acord:

Expedient: 116/2015 (Béns i Serveis)

Assumpte: Modificació de Reglament del Mercat Municipal.

En vista del Reglament que regula el funcionament del mercat municipal de proveïments de Sóller que va ser aprovat definitivament per l'Ajuntament en Ple a la sessió de dia 8 de maig de 2013 i publicat en el BOIB 72 de dia 21 de maig de 2013.

En vista del reflectit a l'article 27 del Reglament:

«Article 27.

Les quotes a satisfer per part dels titulars dels llocs de venda del mercat seran:

  1. Els drets d'ocupació dels diferents espais, segons allò recollit a l'ordenança fiscal.
  2. Les demés taxes i tributs recollides a les corresponents ordenances fiscals.
  3. Les necessàries per cobrir, a anys vençuts, les despeses comunes generades al mercat. Aquestes quotes hauran d'incloure la part alíquota (amb la resta de concessionaris o titulars de llicències) de les despeses de manteniment i neteja, subministraments de les parts comunes, electricitat i cànon del govern balear en referència al subministrament d'aigua.»

Atès que la Disposició Transitòria del Reglament diu literalment:

«L'Ajuntament de Sóller es compromet a respectar tots els compromisos adquirits al conveni de dia 15 d'abril de 2011 formalitzat entre l'Ajuntament i els membres de l'Agrupació de Comerciants que a l'esmentada data varen ratificar amb la seva signatura el seu acord amb tot el que es reflectia a l'esmentat document.»

Atès que resulta necessari establir un procediment que permeti rescabalar les despeses generades en concepte de neteja i subministrament d'energia elèctrica i en vista dels recursos presentats per part de l'Agrupació de Comerciants del Mercat.

En vista de l'informe jurídic emès en data 19 de maig de 2015 i de l'informe favorable emès per part de la Intervenció.

En virtut dels articles 22.2.d) i 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, La Corporació ACORDA:

  1. Aprovar inicialment la modificació del Reglament del Mercat Municipal en els termes que figuren a l'expedient.
  2. Sotmetre aquesta modificació a informació pública i audiència dels interessats, amb publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, per un termini de trenta dies perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que la Corporació resoldrà.
  3. Si no es presenten reclamacions o suggeriments en el termini esmentat, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'acord exprés del Ple.
  4. Una vegada aprovat definitivament, es procedirà a la publicació íntegra del text en el BOIB, sense que entri en vigor fins que s'hagi dut a terme l'esmentada publicació.

 

Sóller, 16 d'octubre de 2015

 

El Batle President,

Jaume Servera Servera