Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 15432
Aprovació definitiva del Preu públic d'utilització de bústies

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Publicada l’aprovació inicial del Preu públic d’utilització de bústies dia 17 de setembre 2015, al BOIB número 137, no haguent-se presentat cap tipus de reclamacions o suggerències a dit reglament, conforme a l’establert a l’article 17.1 del R.D.L. 2/2004 de 5 de març, queda aprovat definitivament el:

  • Preu públic d’utilització de bústies:

Per mantenir el funcionament del servei de bústies, que té per objecte atendre les necessitats dels veïns que viuen a fora vila i en relació al servei de correus, es proposa al Ple de l’Ajuntament la la modificació del preu públic  per l’ús d’aquest servei.

- Obligats al pagament: Seran les persones, que prèvia sol·licitud i atorgament per part de l’Ajuntament, siguin usuaris del servei.

- Quantia:  s’estableix una quantia anual de 20 euros, en concepte de manteniment.

- Obligació de pagament: El pagament del preu públic es realitza a l’acte d’atorgament del dret d’ús, l’interessat abonarà la quantitat de 20 euros.

Els usuaris satisfaran la quota corresponent pel manteniment, al mes de Gener de l’any en curs. En cas contrari l’ interessat perdrà el dret d’ús.

L’Ajuntament no es fa responsable de qualsevol desperfecte, sustracció o danys que es pugui produïr.

L’ús de les bústies es intransferible.

S’estableix un termini de duració inicial de 5 anys, prorrogable per anys succesius a petició del particular.

Disposició final

La present Ordenança fiscal entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació íntegra en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i regirà fins la seva modificació o derogació expressa.

 

Lloret de Vistalegre, 18 d’octubre de 2015.

El Batle,

Antoni Bennasar Pol