Torna

Butlletí Oficial de les Illes Balears

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11389
Resolució del Director Gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears per la qual s’anuncia la formalització del contracte de subministrament de matèries primeres congelades al funcionament ordinari del consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears-EHIB-, amb seu a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (Campus UIB)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1.- Entitat adjudicadora:

a) Organisme: consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

b) Dependència que tramita l’expedient: Director gerent

c) Número d’expedient: 05/2015

d) Direcció d'internet del perfil del contractant: www.plataformadecontractacio.caib.es

2.- Objecte del contracte:

a) Tipus: subministrament

b) Descripció:  Subministrament de matèries primeres congelades al funcionament ordinari del consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

c) CPV: 15229000-9

d) Butlletí o Diari oficial i data de publicació de l’anunci de licitació: BOIB edicte 6476 de 25 d’abril de 2015.

3.- Tramitació i procediment

a) Tramitació: ordinària

b) Procediment: obert

4.- Pressupost  base de licitació:

a) Pressupost de despesa màxima de cada lot (IVA inclòs):

  • Lot 1: 39.957,76 euros
  • Lot 2: 2.308,02 euros
  • Lot 3: 3.014,34 euros

5.- Formalització

a) Data: 24 de juny de 2015

b) Contractista: Mallorquina de Hoteles y Restaurantes SLU

c)  Import de l’adjudicació: (IVA inclòs)

  • Lot 1 peixos, mariscs i derivats congelats: 37.444,61 euros
  • Lot 2 verdures congelades: 2.001,74 euros

6.- El lot 3 fruites congelades se declara desert.

Palma, 1 de juliol de 2015

El Director Gerent del consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears

José Luis Mateo Hernández.