Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ESTELLENCS

Núm. 8394
Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora de la taxa del Cementiri municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es va publicar en el BOIB núm. 39, de 20 de març de 2015, l’acord d’aprovació provisional, adoptat per el Ple de la Corporació en data 4 de març de 2015, de la modificació de l’Ordenança  Fiscal  reguladora de la taxa del Cementiri municipal en el seu article 6, quota tributaria i Disposició Final.

Havent  transcorregut el termini de trenta dies d’exposició pública, que estableix la Llei 20/2006 de 15 de desembre, sense que s’hagin  presentat reclamacions, d’acord amb l’article 49 de la Llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim Local, s’entén definitivament adoptat l’acord aleshores provisional i es procedeix a la publicació de les modificacions de l’Ordenança  a efectes de la seva entrada en vigor segons el previst a l’art 17 de RDL 2/2004, de 5 de març, que aprova el Text Refós de la llei Reguladora de les Hisendes Locals.

"6.- APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA DE CEMENTERI

....

Finalment s'aprova per sis vots a favor, unanimitat dels presents el següent acord:

PRIMER: Aprovar inicialment la modificació de l'article 6, quota tributaria, l’ordenança fiscal reguladora de la taxa del cementiri municipal en els següents temes:

La quota tributaria es determinarà per aplicació de la següent tarifa:

TAXA MANTENIMENT I SUMINISTRAMENT .....

20,00 €

DRETS FUNERARIS PERPETUS:

ADJUDICACIÓ ...................................................

900,00 €

TRANSMISSIONS A CONYUGE, DESCENDENT O ASCENDENT DEL TITULAR ...................

200,00 €

TRANSMISSIONS ALTRES FAMILIARS, HEREUS O LEGATARIS ..........................................

600,00 €

ASSIGNACIÓ NINXOLS PER CINC ANYS...

300,00 €

PRORROGA TRANSMISSIONS TEMPORALS ...................................................

60,00 €

INSCRIPCIÓ A REGISTRE MUNICIPAL........

12,00 €

Disposició Final : Entrada en vigor.

La present modificació de l'article 6 de l'ordenança fiscal, la redacció definitiva de la qual ha estat aprovada pel Ple de la Corporació en sessió celebrada el -----------------------, entrarà en vigor a partir del dia 1 de gener de 2016.

SEGON: Sotmetre l’expedient a informació pública i audiència als interessats per un termini mínim de trenta dies per la presentació de reclamacions i suggerencies.

TERCER: En cas de que no es presenti cap reclamació o suggerencia s’entendrà definitivament adoptat el present acord quedant facultat expressament el Batle per la seva publicació i execució"

RECURSOS

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

Directament el recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptador a parir del dia següent de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial.

El recurs de reposició potestatiu davant el Ple de l’Ajuntament, en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial. Contra la desestimació per silenci dels recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d’un mes des de la seva presentació sense que s’hagi resolt expressament ni s’hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptador a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa i de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre de Regim Jurídic de les Administració Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

 

Estellencs, 12 de maig de 2015

 

El Batle

Bartomeu Jover Sánchez