Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 8364
Anunci per a la licitació del contracte per a la concessió de l'autorització per a l'explotació dels serveis de temporada en les platges del Terme Municipal de Capdepera per a l'any 2015. Lots 6 i 8

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Capdepera, en sessió que va tenir lloc dia vuit de maig de 2015, va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques que regiran el contracte per a la concessió de l’autorització per a l’explotació dels serveis de temporada en les platges del Terme Municipal de Capdepera per a l’any 2015, lots 6 i 8. De conformitat amb l’art.188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, l’esmentat plec estarà de manifest al negociat de Secretaria, dins el termini de 5 dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la inserció d’aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb la finalitat que els interessats puguin presentar les reclamacions que considerin oportunes.

Simultàniament, s’anuncia la licitació del contracte de serveis mitjançant procediment obert i un únic criteri d’adjudicació. No obstant això, la licitació s’ajornarà en el supòsit que es formulin reclamacions als plecs.

ANUNCI PER A LA LICITACIÓ DEL CONTRACTE PER A LA CONCESSIÓ D’AUTORITZACIÓ PER A L’EXPLOTACIÓ DE SERVEIS DE TEMPORADA EN LES PLATGES DEL TERME MUNICIPAL DE CAPDEPERA PER A L’ANY 2015. LOTS 6 I 8

1. Entitat adjudicadora: Dades generals i dades per a l’obtenció de la informació.

a) Organisme: Ajuntament de Capdepera

b) Dependència que tramita l’expedient: Secretaria General

c) Obtenció de documentació i informació:

1)Dependència: Registre General de l’Ajuntament de Capdepera.

2) Domicili: Carrer Ciutat, 20.

3) Localitat i codi postal: Capdepera – 07580.

4) Telèfon: 971 56 30 52.

5) Telefax: 971 81 84 91.

6)Direcció d’Internet del perfil del contractant: www.ajcapdepera.net.

7) Data límit d’obtenció de documents i informació: a les 14 hores del 8è dia natural següent al de publicació d’aquest anunci al BOIB o del primer dia feiner següent si l’indicat fos dissabte o festiu.

d) Número d’expedient: 56AG/2015.

2. Objecte del contracte:

a) Descripció de l’objecte: Concessió d’autorització per a l’explotació de les instal·lacions temporals de les platges del municipi de Capdepera. Lots 6 i 8

b) Lloc d’execució: platges de ont de Sa Cala i Canyamel del terme municipal de Capdepera.

c) Termini d’execució: des de l’atorgament de l’autorització fins dia 31 d’octubre de 2015.

d) Admissió de pròrroga: no.

e)CPV: 92332000-7. Serveis de platges.

3. Tramitació i procediment.

a) Tramitació: urgent

b) Procediment: obert

c) Criteris d’adjudicació: un únic criteri d’adjudicació, el preu.

4. Pressupost base de licitació dels diferents lots.

Lot núm. 6: 3.345,76€

Lot núm. 8: 1.336,67€

5. Garanties exigides.

a)Provisional: no escau.

b)Definitiva: 5% de l’import d’adjudicació.

c) Fiança a disposició de la Demarcació de Costes en Illes Balears equivalent al 5% del valor material de les instal·lacions que s’autoritzi explotar, segons l’establert en la clàusula 18 de la autorització de la Demarcació de Costes.

6. Requisits específics del contractista:

a)Solvència econòmica i financera .

S’haurà d’acreditar la solvència econòmica i financera, amb la presentació d’algun dels documents següents:

1. Declaració apropiada d’una entitat financera o, si és el cas, justificant que hi ha una assegurança d’indemnització per riscs professionals.

2. Declaració sobre el volum global de negocis en l’àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, referit com a màxim als tres darrers exercicis disponibles segons la data de creació o d’inici de les activitats de l’empresari.

3. Els comptes anuals presentats en el Registre Mercantil o en el Registre oficial que correspongui. Els empresaris no obligats a presentar els comptes en Registres oficials podran aportar, com mitjà alternatiu d’acreditació, els llibres de comptabilitat degudament legalitzats.

b) Solvència tècnica:

La solvència tècnica i professional s’haurà d’acreditar amb la presentació de la següent documentació:

Una relació dels principals serveis o treballs realitzats en relació amb l’objecte del contracte, en els darrers tres anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s’acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l’òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l’empresari; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l’òrgan de contractació per l’autoritat competent.

7.Presentació de les ofertes.

a) Data límit de presentació: El termini de presentació de les proposicions acabarà a les 14 hores del 8è dia natural següent al de publicació d’aquest anunci de licitació al BOIB, o del primer dia feiner següent, si l’indicat fos dissabte o festiu.

b) Lloc de presentació:

1.- Dependència: Registre General de l’Ajuntament de Capdepera.

2.- Direcció: Carrer Ciutat, 20.

3.- Localitat i Codi Postal: Capdepera - 07580

8. Obertura d’ofertes: Ajuntament de Capdepera.

a) Direcció: Carrer Ciutat,20.

b) Localitat i codi postal: Capdepera-07580.

c) Data i Hora : el dia feiner següent a la finalització del termini de presentació de proposicions.

9. Despeses de publicitat. Seran a compte del/s beneficiari/s de l’autorització les despeses que s’assenyalen a la clàusula vint-i-una del plec de condicions.

Capdepera, 12 de maig de 2015

El Batle

        Rafel Fernández Mallol