Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 8319
Servei d’Interior. Informació pública aprovació plecs per a la concessió de la gestió i explotació d’un local destinat a cantina al recinte municipal de Son Pacs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de dia 29 d’abril i 6 de maig de 2015 acordà el següent: “1r.- Aprovar l’expedient de contractació que inclou els adjunts plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques particulars que han de regir  la CONCESSIÓ  de la GESTIO I EXPLOTACIÓ D’UN LOCAL DESTINAT A  CANTINA  AL  RECINTE  MUNICIPAL  DE  SON  PACS,  per  procediment  obert, per un termini de  CINC ANYS  improrrogables,  amb un cànon anual a l’alça de  2.688’82  € no subjecte a IVA. 2n.- Sotmetre els presents plecs a informació pública mitjançant anunci al BOIB per un termini de deu dies  naturals, simultaniejant aquest termini amb el de la licitació d’acord amb l’art. 188 de la Llei 20/2006 municipal i de règim local de les Illes Balears, i remetre els plecs a la Secció de Contractació per a la seva licitació.”

Per això, en aplicació de l’article 188 de la  Llei 20/2006 de 15 de desembre de Règim Local de les Illes Balears, s’anuncia l’esmentat acord als efectes d’informació pública, a fi que durant el termini de deu dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació del corresponent anunci al BOIB, puguin presentar-se reclamacions en el Registre General. Els esmentats plecs restaran exposats al Servei d’Interior (Plaça de Santa Eulàlia, 9, 4t) d’aquest Ajuntament.

Palma, 7 de maig de 2015

El cap de departament d’Interior

p.d. Decret de batlia núm. 3000 de 26 de febrer de 2014

publicat al BOIB núm. 30, de març de 2014

Juan Carlos Sastre Sastre