Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 8318
Avocació competència atorgament llicència urbanística, expedient 32/2015 - obras

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret núm. 418/2015

Referencia: 000032/2015-OBRAS  01. Urbanisme

Antoni Servera Servera,  Batle President de l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears).

Seguidament es dóna compte de la documentació registrada en data 16 de març de 2015, amb núm. 1905 presentada pel Sr./Sra. LADARIA LLITERES SARA HELENA, consistent en document gràfics i escrit per el canvi de viguetes puntual d'un porxo d'habitatge unifamiliar aïllat, a CAMI AGUAIT, DE L',   60, d’aquest terme municipal.

Vists els informes favorables, tècnic i jurídic, emesos en relació al projecte esmentat, en dates 18/03/2015 i 20/03/2015.

Un cop examinada la documentació esmentada, que obra dins de l’expedient.

I atès a la llei 2/2014, de 25 de març d’ordenació i ús del sòl a les Illes Balears.

DISPÒS,

Primer.- Avocar la competència de la Junta de Govern Local per a la resolució dels expedients de llicència urbanística d’obra major a favor de la Batlia, tot això d’acord amb l’article 14 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Segon.-  Concedir la llicència sol·licitada de document gràfics i escrit per el canvi de viguetes puntual d'un porxo d'habitatge unifamiliar aïllat al Cami de l’Aguait, 60, Port Verd amb les següents condicions:

Condicions pròpies de zona semintensiva J-5

Concepte      Planejament                           Projecte

Ordenació:    AÏLLADA                                 AÏLLADA

Clasificaciò del sòl:       URBÀ                        URBÀ

Superficie Parcel·la mínima:  500m2                4.140,20m2

Anplària mínima de parcel·la: 20,00ml            >20,00ml

Altura máxima reguladora:    7-9,50m              No se modifica

Nº de plantes sobre rasant: SOT+PB+1PL     No se modifica

Retranquetjos a vías:      6,00m                       No se modifica

  • a mitjeres:          3,00m
  • a fondo:             3,00m
  • entre edificis:     4,00m

Coef. de ocupació sobre rasant:   40%             No se modifica

Edificabilitat màxima:         0,36                       No se modifica

Volum:     ----------   ----------  

Intensitat d’ús:      1 hab/340m2 solar                 No se modifica

CONDICIONS ESPECÍFIQUES

1. Terminis:

Termini per iniciar les obres: abans 1 MES.

Termini d’execució d’obra no passarà de 24 MESOS.

Transcorregut qualsevol dels terminis, s’iniciarà l’expedient de caducitat de la llicència (article 8 de la Llei de disciplina urbanística de les Illes Balears).

Transcorregut qualsevol dels terminis, s’iniciarà l’expedient de caducitat de la llicència (article 142 de la Llei 2/2014, de 25 de març, d’ordenació i ús del sòl de les Illes Balears).

Possibilitat de pròrrogues de la llicència: Prèvia la sol·licitud oportuna de forma justificada, sempre que les obres es demoressin o es paralitzessin per causes de força major o altra circumstància imprevista i inevitable, i, en tot cas, abans d’acabar-se els terminis establerts, es tindrà dret a l’obtenció automàtica d’una única pròrroga per un període no superior a la meitat del termini inicial.

2. Obligacions durant l’execució de les obres:

-Compliment de les ordenances vigents en matèria d’obres o similar del municipi i que poden ser consultades a la web municipal www.sonservera.es/.

3. La modificació de qualsevol dels paràmetres del projecte està subjecta a una nova llicència municipal prèvia que podrà concedir-ne o denegar-ne d’acord amb el planejament vigent.

4. Qualsevol obra, instal•lació o activitat de la parcel•la que es pretengui desenvolupar en zona de servitud de protecció de Costes haurà de contemplar l’autorització prèvia de l’organisme competent.

5. L’ocupació de la via pública haurà de ser autoritzada per l’organisme competent independentment de la llicència d’obres de reforma de l’edificació.

6. S’haurà de subjectar a les condicions imposades pels organismes supramunicipals que puguin afectar a l’expedient en les seves competències, el contingut de les quals us serà comunicat.

7.L’atorgament i l’eficàcia de la present llicència es condiciona al pagament de l’impost de construccions i obres (ICIO) que haurà de fer-se efectiu per part del promotor de manera prèvia a la recollida de la llicència a les dependències municipals.

  

Son Servera, 20 de març de 2015

El Batle President
Antoni Servera Servera

Don fe
El secretari
Antoni Gual Sureda