Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 8302
Notificació de la Proposta de Resolució a la persona interessada en el procediment administratiu sancionador núm. d'expedient 20/2014/TUR, tramitat davant el Departament de Turisme del Consell Insular d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist que no ha estat possible notificar a la persona interessada la proposta de resolució de l’expedient sancionador núm. 20/2014/TUR, tramitat pel departament de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, per presumpta infracció en matèria d’ordenació turística, d'acord amb el que determina l'article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, procedim a notificar, fent constar:

La persona interessada disposa d’un termini de quinze dies hàbils, contats a partir del següent al de la publicació d’aquesta notificació, perquè realitzi al·legacions i presenti els documents o altres elements de judici que estimi pertinent.

Així mateix, se li informa que, en el mateix termini, se li posarà de manifest l’expedient a fi que pugui consultar-lo amb l’assistència, si escau, dels assessors que precisi i obtenir còpies dels documents que contingui l’expedient en els termes legal o reglamentàriament establerts. A aquest efecte l’expedient està a la seva disposició en el Departament de Turisme del Consell Insular (Av. d'Espanya, 49, segona planta, de la ciutat d'Eivissa).

 

ANNEX:

Identificació de l'expedient:

Núm. d'expedient: 20/2014/TUR

Nom de l'establiment: 13 LUNAS

Grup: HABITATGE

Adreça de l'establiment:  zona de Benimussa, amb placa identificativa municipal núm. 18177

Municipi: Sant Antoni de Portmany

Explotador: MARIA ANTONIA SARO PAYO

Infraccions:

1. Preceptes infringits: Articles 19 a), 23.2, 26.2, 28 i 52 de la Llei 8/2012, de 19 de juliol, del turisme de les Illes Balears (BOIB núm. 106, de 21/07/2012); i que d’acord amb l’article 105 g) de la Llei 8/2012, de 19 de juliol, del turisme de les Illes Balears.

Tipificació: Falta greu de la normativa turística, consistent en la publicitat, la contractació o la comercialització d’establiments, activitats o empreses que no hagin presentat la corresponent declaració responsable d’inici d’activitat turística o la comunicació prèvia quan aquestes siguin exigibles per la normativa turística.

Sanció proposada: 4.001 Euros.

 

Eivissa, 6 de maig de 2015.

El secretari tècnic de l’Àrea d’Interior, Turisme i Esports

Agustín Goerlich López