Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 8300
Notificacions de les resolucions d’iniciació d’expedients sancionadors en matèria de transports

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se intentat, pels mitjans legalment establerts, la notificació personal de la resolució d’inici dels procediments sancionadors sota referenciats i atès que no hi ha constància en l’expedient de la recepció per la persona interessada, d’acord amb el que disposa l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, pel present anunci es posa en coneixement de les persones que s’indica a continuació que la Consellera de Mobilitat, Interior i Medi Ambient ha dictat resolució d’inici de procediment sancionador en matèria de transports terrestres, comunicant-li que de conformitat amb l’artícle 8.3 del Decret 14/1994, de 10 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir en l’exercici de la potestat sancionadora les persones presumptament responsables dels fets tenen dret a al·legar i presentar els documents i justificants que considerin convenients per a la seva defensa, així com proposar prova, en el termini de quinze dies hàbils, comptadors des del dia següent al de la notificació de la present resolució. Així mateix, se us comunica que, si no efectueu al·legacions dins del termini indicat, i atès que l’acord transcrit conté un pronunciament precís sobre la responsabilitat imputada, l’acord d’iniciació es podrà considerar com a proposta de resolució, tal com disposa l’art. 8.4 del Decret 14/1994, de 10 de febrer.

En el cas de reconèixer voluntàriament la vostra responsabilitat en els fets, es podrà resoldre el procediment amb la imposició de la sanció que pertoqui, i se us facilitarà la documentació necessària per efectuar el pagament de la sanció.

Així mateix, en aplicació d’allò disposat a l’article 146 de la Llei 16/1987, de 30 de juliol, d’Ordenació dels Transports Terrestres, modificada per la Llei 29/2003, de 8 d’octubre, en el cas que decidiu fer efectiva la sanció abans que transcorrin els trenta dies següents a la present notificació, la quantia de la sanció inicialment proposada es reduirà en un trenta per cent. Els expedients es troben a la seva disposició al Departament de Mobilitat, Interior i Medi Ambient del Consell Insular d’Eivissa, ubicat a l’Avinguda Espanya, numero 49, 4rt. Pis de la Ciutat d’Eivissa.

Núm. expedient: 54/2015-1740

Denunciant: Policia Local de Sant Antoni de Portmany

Denunciat: SORIN TUDORA

Matrícula: 3430-CTP Data: 21/07/2012 Hora: 05:47

Vía: Passeig de la Mar. Sant Antoni de Portmany 

Precepte infringit: Art. 94.1 de la Llei 4/2014 de 20 de juny de la CAIB

Precepte sancionador: Art. 97.1 de la Llei 4/2014 de 20 de juny de la CAIB

Sanció: 6.001 €

Darrer domicili: HOTEL COSTA SUR. Sant Josep

Data inici expedient: 30/04/15

   

Eivissa,  11 de maig de 2015

   

El secretari tècnic de l'Àrea d'Interior, Turisme i Esport,

Agustín Goerlich López