Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 8270
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 de maig de 2015 per la qual s’ordena la publicació de la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Servei de Salut en el primer quadrimestre de 2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 de maig de 2015 per la qual s’ordena la publicació de la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Servei de Salut en el primer quadrimestre de 2015

Antecedents

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això dict la següent

Resolució

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears en el primer quadrimestre de 2015, que figura en l’annex d’aquesta resolució.

      

Palma, 8 de maig de 2015

   

El director general

Miquel Tomàs Gelabert

 

ANNEX
Convenis subscrits entre el gener i l’abril de 2015

1.- Acord de col·laboració formativa entre el centre docent IES Ilipa Magna (Sevilla) i el centre de treball Hospital Son Llàtzer per a la formació en centres de treball, signat el 26 de gener de 2015.

2.- Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’associació Sonrisa Médica per a la realització d’activitats lúdiques en benefici dels pacients pediàtrics, signat el 19 de febrer de 2015.

3.- Acord de col·laboració entre el centre educatiu IES Pau Casesnoves (Inca) i l’Hospital Comarcal d’Inca per al desenvolupament de pràctiques formatives en centres de treball, signat el 20 de febrer de 2015.

4.- Modificació del Conveni singular entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Hospital de Creu Roja de Palma per a la prestació d’atenció sanitària als usuaris dels sistema nacional de salut en l’àmbit de les Illes Balears, signada el 5 de març de 2015.

5.- Conveni trilateral de col·laboració entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, el Servei de Salut de les Illes Balears i l’entitat pública Red.Es per al desenvolupament del Programa de salut i benestar social de l’agenda digital per Espanya en l’àmbit del sistema nacional de salut, signat l’11 de març de 2015.

6.- Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Bayer Hispania, SLU, per al desenvolupament d’activitats d’interès general, signat el 26 de març de 2015.

7.- Conveni de cooperació educativa per a la realització de pràctiques acadèmiques externes dels estudiants del màster interuniversitari en psicologia general sanitària de la Universitat de Girona, de la Universitat Oberta de Catalunya i l’Hospital Comarcal d’Inca, signat el 26 de febrer de 2015.

8- Conveni de col·laboració per al desenvolupament de programes de cooperació educativa entre la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i la Universitat Camilo José Cela (Madrid), signat l’11 de febrer de 2015.

9.- Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’entitat de serveis socials Residència Can Granada, SL, per a l’allotjament dels usuaris de Menorca i les Pitiüses que han de pernoctar a Mallorca per raons d’assistència sanitària, signat l’1 d’abril de 2015.

10.- Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears i Farmadosis, SL, per desenvolupar la integració del sistema de gestió de la prestació farmacèutica a les oficines de farmàcia i el sistema de recepta electrònica, signat el 4 de març de 2015.

11.- Conveni de cooperació educativa entre l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport i centres sanitaris d’atenció especialitzada del Sector Sanitari de Migjorn del Servei de Salut de les Illes Balears (Hospital Son Llàtzer) per la realització de pràctiques acadèmiques externes, signat l’1 d’abril de 2015.

12.- Pròrroga de l’Acord subscrit entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la companyia aèria Air Europa referent a l’establiment de tarifes de transport aeri per als usuaris del Servei de Salut de 12 d’abril de 2010, signada el 10 d’abril de 2015.

13.- Acord entre l’Institut Nacional de Gestió Sanitària i el Servei de Salut de les Illes Balears per a l’adhesió al sistema d’adquisició centralitzada estatal de medicaments i productes sanitaris per mitjà del procediment especial d’adopció de tipus, signat el 13 d’abril de 2015.

14.- Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Baleares i l’Hospital Sant Joan de Déu (Palma) per desenvolupar activitats, tècniques d’assessorament i d’atenció als professionals, als pacients amb malalties terminals i als seus familiars de les àrees d’oncologia, hematologia i pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases, signat el 28 d’abril de 2015.