Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 8203
Notificació de la resolució d’expedient sancionador en matèria de Pesca núm. PE 011/2014

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, quan les persones interessades en un procediment són desconegudes, s’ignora el lloc de notificació o el mitjà, o no s’ha pogut efectuar la notificació, s’ha de fer per mitjà de la publicació en el butlletí oficial corresponent.

Per això, es notifica a la persona que s’indica al final d’aquest edicte, com a responsable de la infracció, que es considera comès el fet que consta en l’expedient administratiu i es responsable la persona que s’indica en aquest Edicte. Aquest fet constitueix una infracció de l’article que es determina en cada cas i hi correspon la sanció que també s’assenyala.

Contra la resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d’alçada davant el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, en el termini d’un mes a comptar a partir de l’endemà que es publica aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Número d'expedient: PE 011/2014

Persona responsable: Vanessa Martí Martínez

Normativa infringida: Arts. 119.b i f) de la Llei 6/2013, de 7 de novembre, de pesca marítima, marisqueig i aqüicultura a les Illes Balears

Sanció: 302€

Palma, 10 de abril de 2015

La directora general de Medi Rural i Marí

Margaret Mercadal Camps