Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 8199
Notificació resolució d'inici d’expedient sancionador en matèria de Pesca núm. PE 128/2014

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, quan les persones interessades en un procediment són desconegudes, s’ignora el lloc de notificació o el mitjà, o no s’ha pogut efectuar la notificació, s’ha de fer per mitjà de la publicació en el butlletí oficial corresponent.

Per això, es notifica a la persona que s’indica al final d’aquest edicte, com a responsable de la infracció, que disposa d’un termini de quinze dies hàbils, comptadors des de l’endemà que es publica aquesta notificació, per formular al·legacions davant la Direcció General de Medi Rural i Marí, per aportar-hi els documents i les informacions que considerin pertinents, i també per proposar la prova i concretar els mitjans que vulguin fer servir, d’acord amb el que estableix el Decret 14/1994, de 10 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora.

Poden reconèixer la seva responsabilitat i fer efectiva la sanció corresponent, de manera que es posa fi al procediment sancionador, sens perjudici de la potestat d’interposar els recursos procedents, d’acord amb el que preveu l’article 10 del Decret 14/1994.

Si no reconeix la responsabilitat ni presenta al·legacions sobre el contingut de l’acord d’iniciació en el termini establert, la iniciació pot ser considerada proposta de resolució, d’acord amb l’article 8 del Decret esmentat.

Mentre es tramiti l’expedient sancionador, pot consultar-lo i, així mateix, te el dret de conèixer la identitat de la persona que l’instrueix, que s’esmenta en l’acord d’iniciació, a l’efecte de poder promoure’n la recusació, d’acord amb l’article 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. L’expedient és a la vostra disposició al Servei Jurídic d'Agricultura, C/ Reina Constança, 4, 07006 Palma.

Número d'expedient: PE 128/2014

Persona responsable: Felipe Zorrilla Costa

Normativa infringida: Art 119 e) de la Llei 6/2013, de 7 de novembre, de pesca marítima, marisqueig i aqüicultura a les Illes Balears

Sanció: 151€

 

Palma, 10 de abril de 2015

La directora general de Medi Rural i Marí
Margaret Mercadal Camps