Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 8197
Acord del Ple de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears de l’Ampliació magatzem i legalització diverses edificacions, Felanitx. (19c/14)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació amb l’assumpte de referència, i d’acord amb l’article 96 de la Llei 11/2006, de 14 de setembre d’avaluacions d’impacte ambiental i avaluacions ambientals estratègiques a les Illes Balears, us comuniquem que el Ple de la CMAIB, en sessió de 27 de novembre de 2014,

ATÈS

1.Que el projecte consisteix en la legalització i modificació de diferents construccions (ampliació de magatzem, reconstrucció de porxada annexa, coberta protectora de la grada de la zona de pràctiques, caseta per a màquina expenedora de pilotes, caseta per a banys i edificació per a banys i zona de descans) per donar servei a les instal·lacions del camp de golf de Vall d’Or de Felanitx el qual fou sotmès al procediment d’avaluació d’impacte ambiental el 1990.

2.Que les actuacions s’han dut a terme sobre una antiga zona agrícola, en sòl classificat com a rústic general, àrea de transició harmonització pel PTI de Mallorca. No s’afecta a cap espai natural protegit.

3.Que el projecte no està inclòs a l’annex I ni II de la Llei 11/2006, i no suposen un increment significatiu de les emissions a l’atmosfera, ni un abocament a llits públics o litoral, la generació de residus produïda ha estat gestionada per un gestor autoritzat i tampoc ha suposat una utilització de recursos naturals.

4.Que la Direcció general de Recursos Hídrics ha emès un informe en el que conclou que l’àmbit de les actuacions no afecta a Domini Públic Hidràulic, zona de servitud, zona de policia de llera pública ni a zones d’inundació.

ACORDA

Que el PROJECTE D’ADAPTACIÓ I AMPLIACIÓ DE MAGATZEM D’EINES PER A ÚS I MANTENIMENT DE CAMP DE GOLF I LEGALITZACIÓ DE DIVERSES EDIFICACIONS (TM FELANITX) NO ESTÀ SOTMÈS A TRAMITACIÓ AMBIENTAL ja que no està inclosa a l’Annex I ni a  l’Annex II de la Llei 11/2006, de 14 de setembre, d'avaluacions d'impacte ambiental i avaluacions ambientals estratègiques a les Illes Balears.

   

Palma, 16 de febrer de 2015

  

El president de la CMAIB

José Carlos Caballero Rubiato