Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 8193
Acord del Ple de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears de la Instal·lació de coberta a la pista esportiva de Sant Agustí, Sant Josep de sa Talaia. (140c/14)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació amb l’assumpte de referència, i d’acord amb l’article 96 de la Llei 11/2006, de 14 de setembre d’avaluacions d’impacte ambiental i avaluacions ambientals estratègiques a les Illes Balears, us comuniquem que el Ple de la CMAIB, en sessió de 27 de novembre de 2014,

ATÈS

1.Que l’objecte del projecte és la instal·lació d’una coberta a l’actual poliesportiu de Sant Agustí des Vedrà, una pista polivalent amb grades, pista de bàsquet, vestidors i magatzem, la qual està tramitant davant el Consell Insular la declaració d’interès general.

2.S’ubica a sòl rústic comú i no afectat per cap espai protegit.

3.Que d’acord amb els annexos de la Llei 11/2006, ni tampoc la legislació substantiva o sectorial  es preveu l’emissió d’informe ambiental. I d’acord amb els informes tècnics i jurídics de dia 21 de novembre de 2014, no és necessària cap tramitació ambiental.

4.Que atès que s’ubica a zona de vulnerabilitat d’aqüifers moderada, s’ha sol·licitat informe a la Direcció General de Recursos Hídrics.

ACORDA

Informar que el projecte INSTAL·LACIÓ DE COBERTA A LA PISTA ESPORTIVA DE SANT AGUSTÍ, SANT JOSEP DE SA TALAIA no s’ha de sotmetre a cap tramitació ambiental, perquè no està previst als apartats dels Annexos establerts a la Llei 11/2006, de 14 de setembre, d’Avaluació d’Impacte Ambiental i Avaluació Ambiental Estratègica, i cap normativa substantiva o sectorial preveu l’emissió d’informe ambiental.

Es recorda que, atès que està afectat per vulnerabilitat d'aqüífers moderada, abans de l'autorització s'hauria de tenir l'informe de la Direcció General de Recursos Hídrics.

  

Palma, 16 de febrer de 2015

El president de la CMAIB

José Carlos Caballero Rubiato