Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 8169
Sanitat.- Aprovació inicial actualització mapa estratègic de renous del terme municipal de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Excm. Ajuntament Ple, en sessió de dia 30 d’abril passat va acordar:

1.- Aprovar inicialment l’actualització del mapa estratègic de renous del terme municipal de Palma, el qual s’adjunta a l’acord i forma part del mateix, confeccionat per l’empresa Fundació per al foment de la Innovació Industrial de la Universitat Politècnica de Madrid, adjudicatària del contracte.

2.- Sotmetre a informació pública durant el termini de tres mesos,  el corresponent expedient a efectes d’al·legacions, mitjançant inserció del corresponent anunci al BOIB.

3.- En el cas de no presentar-se al·legacions en el termini establert,  l’ esmentada actualització del  mapa de renous quedarà aprovada definitivament, havent de tornar-se a publicar al BOIB i donar compte al Ple.

A tal efecte conforme el que es disposa a l’apartat 3, es sotmet a informació pública  l’expedient durant el termini de tres mesos comptats a partir del dia de la publicació del present anunci. L’expedient corresponent es troba de manifest al Departament de Medi Ambient Plaça Sta Eulalia, 9 4t i es podrà consultar de dilluns a divendres de les 9,30 a les 13,30 hores o al següent enllaç:

http://www.palmademallorca.es/portal/PALMA/contenedor1.jsp?seccion=s_fdes_d4_v2.jsp&contenido=84627&tipo=6&nivel=1400&codResi=1&language=ca&=.

 

Palma, 8 de maig de 2015

LA CAP DE  DEPARTAMENT
Rosa Llinàs Bosch