Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 8161
Acord aprovació inicial pla especial de conservació, protecció i recuperació de Ses Feixes del Prat de ses Monges

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat al previst a l’article 50.9 de la Llei 2/2014 de 25 de març d’ordenació i ús del sòl a les Illes Balears, es fa públic que l’Excm. Ajuntament Ple en sessió ordinària celebrada el dia trenta d’abril de dos mil quinze, adoptà els següents ACORDS:

“PRIMER. Aprovar inicialment el Pla Especial de conservació, protecció i recuperació de ses Feixes del Prat de Ses Monges i l’informe de sostenibilitat ambiental que consten en el CD adjunts.

SEGON.- De conformitat al previst a l’article 50.2 de la Llei 2/2014 de 25 de març d’ordenació i ús del sòl, suspendre la tramitació i l’atorgament de tota classe d’aprovacions, autoritzacions i llicències urbanístiques en terrenys inclosos dins l’àmbit del Pla Especial pertanyents al terme municipal d’Eivissa, en relació a construccions, edificacions, segregacions, moviments de terra, canvis d’ús, ampliacions de volum, tancament i altres actuacions que puguin comprometre la seva efectivitat futura. Aquesta suspensió no afecta a obres de mera reforma i/o conservació.

TERCER. Sotmetre a informació pública el Pla Especial de conservació, protecció i recuperació de ses Feixes del Prat de ses Monges i l’informe de sostenibilitat ambiental durant un termini de 45 dies hàbils, comptadors a partir del dia següent a la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

QUART.- Que es procedeixi a la publicació dels anteriors acords al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Eivissa.”.           

L’ expedient junt a l’informe de sostenibilitat ambiental, s’exposa al públic durant el termini de 45 dies hàbils, a partir del dia següent a l’aparició d’aquest anuncia al BOIB. Aquesta documentació es podrà consultar a les oficines del departament d’Urbanisme situades en Plaça Espanya 1 en horari de 9 a 14 hores i a la seu electrònica de l’Ajuntament,  eivissa.sedelectronica.es

El que es fa públic pel general coneixement.

 

Eivissa

EL REGIDOR D’URBANISME