Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 6547
Acord plenari de data 10.04.2015 de suspensió de llicències arran de la Sèntència de data 3 de febrer de 2015 del Tribunal Suprem

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat al previst a l’article 50.9 de la Llei 2/2014 de 25 de març d’ordenació i ús del sòl a les Illes Balears, es fa públic que l’Excm. Ajuntament Ple en sessió extraordinària celebrada el dia deu d’abril de dos mil quinze, adoptà els següents ACORDS:

“PRIMER.- Suspendre la tramitació i l'aprovació dels instruments de gestió i desenvolupament urbanístic i dels actes de parcel·lació (agrupació i divisió de parcel·les urbanes) i segregació (divisió de parcel·les rústiques).

- Suspendre la tramitació i l’atorgament de llicències, autoritzacions i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies relatives a obres d'edificació, construccions, instal·lacions i usos del sòl i subsòl que suposin increment de volum, ocupació, alçada, edificabilitat i intensitat d’ús residencial.

- Atesa la prevalença del principi de conservació patrimonial, suspendre la tramitació i l’atorgament de llicències, autoritzacions i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en relació a les actuacions que es vulguin dur a terme als immobles que, per les seves característiques singulars, van ser inclosos al catàleg municipal que formava part del Pla General d’Ordenació Urbana del 2009.

- Suspendre la tramitació i l’atorgament de llicències, autoritzacions i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en relació a actuacions de canvi d'ús que afectin a les zones industrials, al sòl rústic i al sòl urbà no consolidat.

SEGON.-No s’aplicarà la suspensió prevista a l’apartat primer, a les sol·licituds relatives a:

a) Llicències, autoritzacions i comunicacions prèvies que es duguin a terme en els àmbits dels Plans Especials de Protecció i Reforma Interior de Sa Penya-La Marina-Vara de Rei, i de Dalt Vila-Es Soto, i a immobles que van ser inclosos en el catàleg municipal com a conseqüència de la seva consideració de bens d'interès cultural o bens catalogats en virtut de la legislació de patrimoni.

b) Els projectes i/o actuacions d’iniciativa i interès públic, ja siguin d’edificació o d’urbanització.

c)) Les llicències, autoritzacions i comunicacions prèvies que derivin de la resolució d’expedients de disciplina urbanística, a sòl urbà, amb la finalitat de demolir i/o legalitzar sense increment de volum, ocupació, alçada, edificabilitat i intensitat d’ús residencial.

TERCER.- Suspendre l'atorgament de llicències d'obres o d'activitats relatives a la implantació de nous usos de discoteques, sales de ball i sales de festa a tot el municipi d'Eivissa.

QUART.- Que es procedeixi a la publicació dels anteriors acords al Butlletí oficial de les Illes Balears, a la web municipal www.eivissa.es, i dos diaris de major difusió de la illa d’Eivissa.

Contra els anteriors acords s’hi pot interposar, directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació dels acords adoptats, de conformitat al previst amb l’article 46 de

la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa o bé recurs potestatiu de reposició davant el Ple de l’Ajuntament, en el termini d'un mes comptador des de l’endemà de la publicación dels acords adoptats, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

           

Eivissa,

EL REGIDOR D’URBANISME,