Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 6472
Consell Executiu. Aprovació de la convocatòria d'ajuts per a esdeveniments generadors del producte Turístic any 2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en sessió extraordinària de dia 30.3.2015, adoptà, entre d'altres, l'acord següent

Aprovar la convocatòria corresponent a l'any 2015, que es regirà per les bases aprovades per aquest consell executiu i publicades en el BOIB de 23-05-2013, d'acord amb les condicions següents:

1. Import global màxim dels ajuts i crèdit pressupostari. Les ajudes concedides s'atendran amb càrrec a les partides pressupostàries i amb els imports màxims que s'indiquen més avall:

Partida

Quantia Màxima

9.43200.740030

100.000,00 Euros

L’import màxim a què es destina la convocatòria únicament podrà ampliar-se, sens necessitat de nova publicació, en el supòsit d’aportacions expresses de tercers per contribuir al finançament de l’objecte de la convocatòria que s’hagin concretat posteriorment a la seva aprovació.

2. L'import màxim que es concedirà per cada esdeveniment és de 10.000 €.

3. Les activitats o els esdeveniments subvencionables són els que es duguin a terme durant el període comprés entre els mesos d’abril a novembre de 2015, ambdós inclosos.

4. El termini de presentació de sol·licituds és d’UN MES comptat a partir de l'endemà del dia que la convocatòria surti publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

5. L'òrgan instructor és un tècnic del Departament de Turisme i és preceptiva la constitució de la comissió avaluadora.

Maó, 13 d'abril de 2015

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón