Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 5466
Aprovació inicial Ordenança d'activitats artístiques al carrer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de Son Servera, en sessió ordinària de dia 19 de març de 2015, ha acordat el següent:

Primer.- Aprovar inicialment  la modificació de l’ Ordenança municipal reguladora de les activitats artístiques al carrer del T.M. de Son Servera (Illes Balears).

Segon.- Exposar-ho al públic, al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), durant el termini de 30 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la seva publicació. Durant el període d’exposició al pública de l’ordenança. Els interessats podran examinar  l’expedient a la Secretaria de l’Ajuntament de Son Servera, així com presentar les reclamacions que estimin pertinents. Així mateix, es concedirà audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en el seu àmbit territorial que estiguin inscrites en el registre municipal d’associacions veïnals i que el seu fi tingui relació directa amb l’objecte de la disposició. En el cas de no haver-hi cap reclamació, l’acord inicial esdevindrà definitiu.

Tercer.- Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) l’acord definitiu  un cop s’hagi esgotat el termini d’exposició pública, així com el text íntegre de l’ esmentada ordenança.

Quart.- Sotmetre el document al tràmit indicat a l’article 7.g) de la Llei 12/2006, de 20 de setembre, per a la dona, per tal què l’Institut Balear de la Dona, emeti el corresponent informe sobre el llenguatge emprat a l’elaboració de la proposta.

 

Son Servera,  26 de març de 2015    

 

El batle president

Antoni Servera Servera