Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 5444
Exp 40-14 expedient medi ambient

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Com a conseqüència de l’expedient incoat en aquest Negociat per suposada infracció mediambiental, i al haver intentat la notificació sense resultat positiu, per la present notificació del decret d’expedient sancionador es notifica a l’interessat el (dades personals ocultes)de conformitat amb el que es disposa a l’article 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, l’escrit de data 21 de gener de 2015 que transcrit diu:Conformement amb el que es disposa a l’article 192.2 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, li comunico que el Sr. Batlle en data  21 de gener  de 2015, ha dictat el següent

      

ASSUMPTE: ANUL·LACIÓ DE REBUT NÚM. 834466 AMB NÚM. EXP.40/14 CORRESPONENT A RESOLUCIÓ EXPEDIENT SANCIONADOR PER INFRACCIÓ DE MEDI AMBIENT I NOU CÀRREC 2015MMA/C3.

DECRET  DE  L’ ALCALDIA

Marratxí 21 de gener de 2015.     

Atès que en data 06 d’agost/14 es va aprovar el càrrec 2014MMA/C9 en el qual hi figura l’expedient núm. 40/14 a nom del senyor (dades personals ocultes)amb núm. de liquidació 834466, per la quantitat de 150.-€ .

Vist el recurs de reposició presentat pel senyor Cerdà en el qual s’argumenta que el ca es va escapar per motius de rotura de la barrera automàtica, però ja està solucionat. No s’aporta cap prova o document relatiu al que s’argumenta.

Vist l’informe jurídic de data 20 de gener/15 el qual és en part del tenor literal següent:

“..De conformitat amb l’article 112 de la Llei 30/92, a la resolució  dels recursos no es podran tenir en consideració al·legacions  i/o documents quan, havent-se pogut presentar durant la tramitació del procediment, no s’hagués fet.

De qualsevol forma, examinat l’expedient, n consta que existeixi acreditada cap circumstància agreujant. Per tant, d’acord amb l’aplicació del principi de proporcionalitat de l’article 131 de la Llei 30/92 (veure STSJIB de 30 de setembre de 2011), la sanció s’hauria d’haver imposat en el seu grau mínim, mentre que s’ha imposat en el grau mig (150euros). En conseqüència es considera que procedeix la revisió de la resolució sancionadora dictada i que s’imposi la sanció en el seu grau mínim ... “.        

Per tot això es pot procedir a la anul·lació de la liquidació núm. 799796 per a la quantitat de 600 euros, que figura a nom del senyor Pedro Bmé Hernández Ordinas;  així com a la aprovació de la nova liquidació per la quantitat total de 60 euros.

Aquesta Alcaldia fent ús de les atribucions conferides per la normativa vigent, té a bé en dictar el present Decret:

1.- Anul·lar el rebut núm. 8344666  que figura dins el càrrec 2014MMA/C9 a nom del senyor (dades personals ocultes), el qual ascendeix a la quantitat total de 150.- euros.

2.- Aprovar la nova liquidació  per la quantitat de 60 euros, que figura dins el càrrec 2015MMA/C3, conformement amb l’informe jurídic abans transcrit.

3.- Comunicar-ho a l’interessat als efectes adients.

4. - Notificar-ho al departament d’ Intervenció i de Tresoreria als efectes adients. 

Contra el resolt en el recurs de reposició, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat de lo Contenciós-

Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de DOS MESOS, comptats des de el següent  dia al de la notificació de l’acord resolutori del recurs de reposició, si fos exprés. Si no ho fos, el termini serà de SIS MESOS, comptats a partir del dia següent a aquell en que, d’acord amb la seva normativa específica, es produeixi l’acte presumpte.

No obstant, podrà utilitzar qualsevol altres recursos si ho creu convenient.

Ho mana i signa, el Sr. Batle, D. Tomeu Oliver Palou. Donc fe.”

EL que li comunico pel seu coneixement i efectes. Marratxí a 21 de gener de 2015”

 

Marratxí, 18 de març de 2015

 

El Batle acctal,

Xisco Ferrà Pizà