Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 5431
Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular d’Eivissa mitjançant el qual s’aprova la proposta de la consellera executiva del Departament d’Educació, Cultura i Patrimoni per deixar sense efecte l’Ordenança reguladora del preu públic per a la prestació del servei d’espectacles i actuacions cultural pel Consell Insular d’Eivissa. (BOIB NÚM. 12, DE 24 DE GENER DE 2013) i fixar el preu públic dels programes de DIES MUSICALS, els quals estan inclosos dins de la programació cultural que desenvolupa la prestació del servei d’espectacles i actuacions culturals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que en data 23 de març de 2015 la Comissió de Govern del Consell Insular d’Eivissa va aprovar, per unanimitat, deixar sense efecte l’Ordenança reguladora del preu públic per a la prestació del servei d’espectacles i actuacions cultural pel Consell Insular d’Eivissa. (BOIB NÚM. 12, DE 24 DE GENER DE 2013) i la fixació del preu públic per a totes aquelles actuacions de la programació de DIES MUSICALS següent:

  • Públic en general: 3 euros.
  • Posseïdors del Carnet Jove: 2,40 euros.
  • Menors de 14 anys i pensionistes: 1,50 euros.

Aquest preu públic entrarà en vigor al dia següent de la seua publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i es mantendrà vigent mentre se celebrin aquests cicles de concerts encara que siguin exercicis diferents.

Eivissa, 23 de març de 2015

 

La secretària tècnica de l’Àrea de Presidència

Rebeca Miguel Climent