Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 5404
Baixa d'ofici padró habitants

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vista la sol·licitud presentada per la Sra. Iman Mahmond Ghali, amb registre d’entrada núm. 276, de data 23/03/2015, mitjançant la qual sol•licita que sigui donat de baixa de la habitatge del Polígon 1 Parcel·la 89, l’habitant AYMAN MOHAMED IBRAHIM, atès que no hi resideix ni tampoc es té constància de si ha fixat la seva residència en aquest municipi o en un altre.

Vist l’art. 54 del Reglament de població i demarcació territorial de les Entitats Locals, segons el qual “tota persona que viu a Espanya està obligada a inscriure’s al Padró del municipi en el qual resideix habitualment. Qui resideixi a diversos municipis s’haurà d’inscriure únicament allà on habiti durant més temps a l’any”.

Vist l’art. 69.2 de l’esmentat Reglament, segons el qual “sempre que es produeixin actualitzacions, l’Ajuntament posarà en coneixement de cada veí afectat les dades que figuren a la seva inscripció padronal, perquè n’estigui informat/ada i per a que pugui comunicar a l’Ajuntament les rectificacions o variacions que siguin procedents”.

Vist  l’art. 62 de l’esmentat Reglament: “Els Ajuntaments realitzaran les actuacions i operacions necessàries per mantenir actualitzats els Padrons, de manera que les dades d’aquests concordin amb la realitat”.

Vist l’art. 72 de l’esmentat Reglament: “els Ajuntaments, una vegada comprovada la circumstància en el corresponent expedient, donaran de baixa d’ofici per inscripció indeguda les persones que figurin empadronades incomplint els requisits establerts a l’art. 54 d’aquest Reglament, i se’n donarà audiència a les persones interessades”.

En virtut de les facultats que per Llei se’m confereixen:

DECRET:

1.- Que s’iniciï un expedient per donar de baixa al padró d’habitants de l’Ajuntament de Búger a l’habitant abans esmentat, o al canvi de domicili al mateix municipi, si fos el cas.

2.- Que aquest Decret es notifiqui a: AYMAN MOHAMED IBRAHIM el  qual se li concedeix un termini de 15 dies, des de la notificació d’aquest Decret, perquè presenti  al•legacions  o manifesti el que cregui oportú.

3.- Que es comuniqui a AYMAN MOHAMED IBRAHIM, l’obertura de l’expedient de baixa d’ofici .

 

Búger, 24 de Març de 2015

El Batle,
Bartolomé Alemany

La Secretària acctal ,
Carme Cruz Sanchez