Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 5363
019/15 Departament Tributari. Notificació resolucions Impost vehicles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se intentat la notificació d’aquesta resolució, respecte a l’Impost sobre Vehicles de tracció mecànica, conforme a l’article 59 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i atès que no s’ha pogut practicar, es publica la resolució adoptada conforme a l’apartat 5 del mateix article de l’esmentada Llei. Així mateix es fa saber que a partir del dia següent al de publicació d’aquest anunci, contra la resolució es pot interposar, al seu cas, els recursos que s’indiquen al final de la resolució.

Per Decret del Il·lm. Sr. Tinent de Batle de l’Àrea d’Hisenda en data 02 desembre  de 2014, núm. d’inscripció 20598 s’adoptà la següent:

Resolució

Desestimar el recurs la sol·licitud d’anul·lació efectuada pel senyor LUCHO VALERIO, respecte als rebuts de l’impost sobre vehicles de l’any 2014 i anteriors pel vehicle matrícula IB 0753 AP. Es denega d’acord amb els articles 92 i 96 del RDL 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refàs de la Llei reguladora de les hisendes locals ja que els vehicles estan subjectes a l’impost mentre que no hagin causat baixa als registres públics i l’import de la quota de l’impost es prorratejarà per trimestres naturals en els casos de primera adquisició, baixa definitiva i baixa temporal per substracció del vehicle, des del moment en que es produeixi l’esmentada baixa als registres corresponents i vist que, consultades les dades de la Prefectura de trànsit, resulta que l’esmentat vehicle figura d’alta a nom de l’interessat fins el dia 06 d’octubre de 2014, data en que ja ha meritat el tribut a dia 1 de gener de 2014 per l’actual exercici, per aquest motiu el senyor LUCHO VALERIO es subjecte passiu de l’impost, obligat tributari del mateix, i per tant no procedeix en aquest cas l’anul·lació del rebut. Les liquidacions anteriors es notificaran en el seu moment col·lectivament per edictes, d’acord amb les disposicions de la Llei general tributària, exposant-se al públic a efectes de reclamacions, i no havent interposat recurs dins el termini, els rebuts son fermes.

Contra la resolució que es notifica es pot interposar, reclamació economicoadministrativa davant el Tribunal Economicoadministratiu Municipal de Palma de Mallorca, en el termini d’un mes comptat des de l’endemà de la data de recepció de la notificació i mitjançant escrit dirigit a l’Il·lm Sr. Tinent de Batle d’Hisenda, la qual és prèvia al recurs contenciós administratiu. L’escrit es pot presentar en el Registre General d’aquesta Corporació a la plaça Sta. Eulàlia, 9, o bé a qualsevol dels altres registres ubicats a: C/ Son Dameto, 1 (Quarter de la Policia Local); C/ Emperadriu Eugènia, 6 (S’Escorxador); Av. Gabriel Alomar, 18 (Ed. Avingudes); Av.  Amèrica n.11  (S’Arenal);  Av.  Cid,  8 (Son Ferriol); C/ Margaluz, 30 (Sant Agustí), i C/ Pere Llobera, 9 (Pere Garau). Tot això sense perjudici de qualsevol altre que considereu procedent. La mera interposició del recurs no interromprà, en el seu cas, l’acció administrativa per a d’ingrés de l’import liquidat (Art. 14. 2. i) del Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per RDL. 2/2004, de 5 de març).

 

Palma,  18 de març de 2015

 El Cap de Departament Tributari

p.d. Decret de batlia núm. 3000 de 26/02/2014

(BOIB núm. 30 de 04/03/2014)

Xavier Calafat Rotger