Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 5345
Notificació decret 1042/2014, expedient 17/2014 - SANCIOOVP

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resultant l’intenta de notificació sense èxit a Maria Eugenia Rodríguez Rojas en repetides ocasions, del Decret de batlia núm. 1042/2014 referent a l’expedient 17/2014 – SANCIOOVP.

I resultant el que disposa l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, Llei de règim jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment administratiu comú. (LRJAP-PAC).

Es fa públic el seu contingut per un termini de 20 dies als efectes que la Llei estableix.

Son Servera, 07 d’octubre de 2011

El batle,
Antoni Servera Servera

“Decret núm. 1042/2014

Referencia: 000017/2014-SANCIOOVP  01. Urbanisme

Antoni Servera Servera, Batle President de l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

Vista la denúncia emesa per part de la Policia Local de Son Servera, unitat de Medi Ambient i Mercat de data 26 de juny de 2014, mitjançant la qual es posa de manifest davant la batlia la comesa de la infracció administrativa comesa per part de RODRIGUEZ ROJAS MARIA EUJENIA, com a conseqüència d’haver comès la següent infracció tipificada a l’ordenança reguladora de l’ocupació de la via pública del Terme Municipal de Son Servera: Excés de pissarres anunciadores de productes consumibles de l’establiment a la terrassa.

I d’acord amb el Decret 14/1994, de 10 de febrer, el qual regula el procediment legalment establert als efectes d’instruir i resoldre un expedient sancionador a la Comunitat autònoma de les Illes Balears i segons les atribucions que em confereix la legislació de règim local.

Resolc,

Primer.- Iniciar expedient sancionador en contra de RODRIGUEZ ROJAS MARIA EUGENIA – 41.524.053.Z

Segon.- Indicar que  l’expedient sancionador es fonamenta en la haver incorregut en la infracció tipificada a l’article 24.k) en relació a l’article 15 6è paràgraf de l’ordenança reguladora de l’ocupació de la via pública del Terme Municipal de Son Servera, consistent en l’excés d’instal·lació de pissarres anunciadores de productes consumibles de l’establiment a la terrassa al Passeig del Moll, 32 – Cala Bona – Local – Tapas Bar Chiris.

Tercer.- Qualificar la infracció administrativa descrita com a LLEU.

Quart.- Indicar correspon a la Batlia la resolució de l’expedient sancionador, d’acord amb l’article 21 de la Llei 8/1985, de 2 d’abril, reguladora de les Bases del Règim Local.

Cinquè.- Informar a l’interessat que d’acord amb l’article 25de l’ordenança reguladora de l’ocupació de la via pública del Terme Municipal de Son Servera, la infracció comesa duu aparellada la imposició d’una sanció per import de 300 Euros.

Sisè.- Anomenar instructor de l’expedient al Sr. Mateu Lladó Cerdà, subinspector de la Policia Local de Son Servera i Secretari al Sr. Guillem Balaguer Mayol, tècnic d’administració general de l’Ajuntament de Son Servera.

Setè.- Concedir a l’interessat un termini de 15 dies per tal que pugui formular al·legacions en contra de la present resolució.

Vuitè.- Notificar el present acord a la persona interessada, així com a l’instructor i al secretari anomenats.

Novè.- Informar a l’interessat que aquesta resolució esdevindrà proposta de resolució en el cas que no siguin emeses al·legacions en la seva contra als efectes de donar per finalitzada la instrucció i remetre l’expedient a l’òrgan resolutori, segons Decret 14/1994.

Desè.- Informar que d’acord amb l’article 23 del Decret 14/1994 aquest expedient s’haurà de resoldre en el termini d’1 any des de la data de l’acta d’iniciació. El venciment d’aquest termini, tenint en compte les possibles interrupcions en el seu còmput, sense s’hagi dictat i notificat la resolució expressada, produirà la caducitat de conformitat amb el que estableix l’article 44 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Son Servera, 20 d'agost de 2014

El Batle President                                                                   Don fe:  La secretària accidental

Antoni Servera Servera                                                           Catalina Magdalena Servera Gual”