Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 5308
Anunci licitació 366 hamaques it 1 i 3 platja es Trenc

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En execució de l’acord de la Junta de Govern Local de 24 de març de 2015, i conforme l'art. 142 del Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de contractes del sector públic (TRLCSP), s’anuncia licitació:

I. Entitat adjudicadora.- Ajuntament de Campos. Dependència: Secretaria.

II. Objecte del contracte.- Autorització d’explotació de la instal·lació temporal de 366 hamaques i 183 ombrel·les  (i. t. núm. 1 i 3) a la platja des Trenc, del municipi de Campos (07630)

III. Termini d’execució.- Serà per la temporada d’estiu de 2015 i finalitzarà el 30 de novembre de 2015.

IV. Expedient.- De tramitació ordinària, procediment obert amb diversos criteris d’adjudicació.

V. Tipus de licitació.- És de 106.348,00 euros, aquest tipus té valor mínim i podrà ser millorat a l’alça, com a conseqüència de la licitació.

VI. Valor estimat del contracte.- 106.348,00 euros.

VII. Codis CPV 2008.- 92332000 (serveis de platja) i 90680000 i (serveis de neteja de platges).

VIII. Pagament.- A la firma del contracte el 50% del preu de licitació i presentació d’aval per a la resta del preu.

IX. Garanties.- La provisional serà de 8.190,44 € i, la definitiva serà de 5.000 euros més el 5 % del valor estimat del contracte resultant de la licitació.

X. Obtenció de documentació.- Al perfil de contractant al qual es tindrà accés segons les especificacions que es regulen en la pàgina web següent: http://www.ajcampos.org. A les oficines de l’ajuntament, departament de secretaria, Pç. Major, 1 de Campos. Telèfon 971652143, Fax 971652693 i secretaria@ajcampos.org. La documentació es pot obtenir fins el darrer dia de presentació de les propostes.

XI. Exposició del Plec de clàusules administratives particulars.- Durant els deu primers dies naturals, següents a la publicació d'aquest anunci es podran presentar al·legacions, i si es dona el cas, es suspendria la licitació el temps necessari per resoldre les reclamacions.

XII. Presentació de proposicions.- Podran presentar-se al registre de l’Ajuntament de Campos, Plaça Major, núm. 1, entre les 9.00 i les 13.00 hores en el termini de setze (16) dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOIB. Si el darrer dia és dissabte o diumenge, el termini acabarà el primer dia hàbil següent. 

XIII. Obertura de proposicions.- Serà públic a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Campos  a les 10.30 hores del primer dia hàbil següent al dia que finalitzi el termini de presentació de pliques, si fos dissabte serà el següent dia hàbil. La Mesa de contractació donarà compte de la qualificació de la documentació administrativa presentada, procedirà a l’obertura del sobre amb els criteris avaluables automàticament, i si es el cas, farà la proposta d’adjudicació.

XIV. Documentació i model de proposició.- El recollit a la clàusula IX del plec de clàusules administratives.

XV. Solvència econòmica i financera i la solvència tècnica o professional de l'empresari.- S’haurà d’acreditar segons la clàusula IX 1. del plec.

XVI. Criteris de valoració i ponderació de les ofertes: a) Millora en el cànon de licitació: Fins a 75 punts. b) Millora en la forma de pagament: 15 punts. d) Millora de la neteja (neteja d’hivern): 10 punts.

XVII. Despeses de publicitat.- L’adjudicatari estarà obligat a satisfer les despeses de publicació al BOIB, fins a un màxim de 300 €.

                             

Campos, 24 de març de 2015

El regidor Hisenda, Funció pública i Policia local

Sebastià Sureda Mas