Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Núm. 5290
Resolució de 16 de març de 2015 de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats per donar publicitat del finançament de les convocatòries dels procediments d’acreditació de competències per l’experiència laboral o vies no formals de formació per part del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i cofinançades pel Fons Social Europeu, dins el marc del Programa Operatiu Adaptabilitat i Ocupació 2007-2013

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Des de l’any 2011 fins a l’actualitat, la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats ha publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears les resolucions següents relacionades amb les convocatòries de procediments d’acreditació de competències per l’experiència laboral i vies no formals de formació que s’han desenvolupat en aquesta comunitat autònoma:

1. Resolució del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de 29 de novembre de 2011 per la qual es convoca el procediment per a l’acreditació de les competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o per vies no formals de formació, incloses en les unitats de competència de diverses qualificacions professionals (BOIB núm. 184, de 8 de desembre de 2011).

2. Correcció d’errades advertides a la Resolució del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de 29 de novembre de 2011 per la qual es convoca el procediment per a l’acreditació de les competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o per vies no formals de formació, incloses en les unitats de competència de diverses qualificacions professionals (BOIB núm. 52, de 12 d’abril de 2012).

3. Resolució del conseller d’Educació, Cultura i Universitats d’1 d’octubre de 2012 per la qual es convoquen els procediments per a l’acreditació de les competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o per vies no formals de formació, incloses en les unitats de competència de diverses qualificacions professionals (BOIB núm. 149, de 13 d’octubre de 2012).

4. Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 10 maig 2013 per la qual es convoca el procediment per a l’acreditació de les competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o per vies no formals de formació, incloses en les unitats de competència de diverses qualificacions professionals (BOIB Núm. 76, de 30 de maig de 2013).

5. Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 7 juliol 2014 per la qual es convoca el procediment per acreditar les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació (BOIB núm. 96, 17 de juliol de 2014).

6. Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 5 desembre de 2014 de modificació de la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 7 juliol 2014 per la qual es convoca el procediment per acreditar les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació i per la qual s’estableix un canvi de la seu principal del procediment i les mesures per fer-lo efectiu (BOIB núm. 172, de 16 de desembre de 2014).

Aquestes convocatòries estan cofinançades pel Fons Social Europeu. D’acord amb les instruccions rebudes des de la Subdirecció General de Formació Professional del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, aquestes convocatòries han de complir el requisit de publicitat específic, el qual es va ometre en el moment de les publicacions corresponents: aquestes convocatòries han estat finançades pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i cofinançades pel Fons Social Europeu, dins el marc del Programa Operatiu Adaptabilitat i Ocupació 2007-2013.

Per tot això, dict la següent

 

RESOLUCIÓ

1. Informar que les convocatòries de procediments d’acreditació de competències per l’experiència laboral i vies no formals de formació esmentades anteriorment van ser finançades pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports i cofinançades pel Fons Social Europeu, dins el marc del Programa Operatiu Adaptabilitat i Ocupació 2007-2013.

 

2. Ordenar la publicació d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en Butlletí Oficial de l’Estat, d’acord amb el que estableix el Reial Decret 1224/2009.

 

Palma 16 de març de 2015

La consellera
Maria Núria Riera Martos