Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

SERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ ESTATAL

Núm. 5277
Saltra. Comunicació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent resultat infructuosa la notificació de Comunicacions de baixa per percepció de salaris de tramitació , per carta certificada amb justificant de recepció, als subjectes responsables, es procedeix en forma i efectes prevists en l'art. 59.5 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú de 26 de Novembre de 1.992 (BOE 27.11.92) a publicar la relació de beneficiaris de prestacions/subsidis, a les quals se'ls notifica la baixa per percepció de salaris de tramitació.

D'acord amb els antecedents existents en aquesta Direcció Provincial, es procedeix a revisar la seva Prestació /Subsidi.

Impugnat per vosté, l'acord extintiu d'aquesta relació laboral, s'ha produït Acta de Conciliació  o resolució Judicial que determina el seu dret a percebre els corresponents salaris de tramitació.

COGNOMS I NOM

DNI

DATA DE COMUNICACIÓ

MOTIU

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

13/11/2014

salaris de tramitació

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

06/02/2015

salaris de tramitació

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

09/02/2015

salaris de tramitació

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

20/02/2015

salaris de tramitació

D'acord amb l'establert  en la  lletra a),   de  l'apartat 5,  del  artº 209 del  Text Refós  de   la Llei  General de la Seguretat Social , aprovat per Reial decret  Legislatiu 1/1994,  de 20 de Juny,  en el supòsit indicat, ha de causar baixa en el dret a prestacions   per  atur   reconegut,  i haurà de presentar en el  termini   de   15 dies   següents  a  la  notificació  d'aquesta  comunicació  nova sol·licitud de prestacions per atur per a poder regularitzar la seva situació.

En aquest cas, el  dret  li  naixerà   d'acord  amb   les noves   circumstàncies  a  l'endemà de la finalització  d'aquests  períodes de  salaris de   tramitació i  s'efectuarà la   regularització de les prestacions percebudes i les noves a percebre.

En el cas que, en la data indicada com de naixença  del  dret, es trobés Vè.,  en  algun supòsit d'incompatibilitat amb el dret a prestacions, no se   li reconeixeran aquestes, considerant-se el percebut com cobrament indegut.

 

Palma de Mallorca. 25 de marzo de 2015

 

La Directora Provincial del Servicio Público de Empleo Estatal

Sonia Barranco Álvarez.