Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 5271
Presidència - Contenciós administratiu procediment ordinari 20/2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que, el president del Consell Insular de Menorca, mitjançant Decret de Presidència núm. 2015/57 de 19 de març, ha resolt el següent, en relació amb l’assumpte:

PRIMER. Que el Consell Insular de Menorca comparegui davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el marc del recurs contenciós administratiu PROCEDIMENT ORDINARI 20/2015, seguit a instància de JUAN DE JUAN Y PI, contra l'acord de Ple del CIM de dia 17.11.2014, pel qual s'aprova definitivament la modificació puntual núm. 18 de les Normes Subsidiàries per a l'adaptació al Pla Territorial Insular de Menorca, en el que respecta a l'àmbit de l'àrea de reconversió territorial de punta Grossa II (exp. 46PGM11501) - publicació BOIB núm. 164 de 2.12.2014)

SEGON. Que assumeixi la representació del Consell Insular de Menorca la procuradora Montserrat Montané Ponce i la direcció lletrada l'advocat Bartomeu Colom Pastor.

TERCER. Que es remeti al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears còpia de l'expedient administratiu de l'assumpte en format digital.

QUART. Que se citi a termini, com a possible interessat en l'expedient a l'Ajuntament des Mercadal perquè pugui personar-se i comparèixer en el procediment en el termini de nou dies, comptats des de la recepció de la notificació.

CINQUÈ. Que es publiqui edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

SISÈ. Que de la present resolució se’n doni compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

 

Maó, 19 de març de 2015

    

EL PRESIDENT

Santiago Tadeo Florit