Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 5113
Resolució del conseller d’Administracions Públiques de 10 de març de 2015 per la qual es modifica la Resolució de la consellera d’Interior de 31 de març de 2008 de delegació de competències en matèria de personal estatutari en el conseller de Salut i en el director general del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears, va efectuar una nova assignació competencial que afecta la funció pública estatutària. En aquest sentit, l’article 6 concentra en el conseller competent en matèria de funció pública la majoria de les competències en matèria de personal estatutari, mentre que les competències pròpies de la Conselleria de Salut es recullen en la disposició addicional quarta, que reprodueix substancialment el contingut de l’antic article 17 ter de la derogada Llei 2/1989, de 22 de desembre, de funció pública.

Recentment, s’ha publicat el Decret 4/2015, de 6 de febrer, de modificació del Decret 63/2012, de 20 de juliol, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 19, de 7 de febrer), que en l’article 6 c estableix que la Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals dels Serveis Centrals ¾de la qual depèn la Subdirecció de Gestió de Personal¾ depèn directament de la Direcció General.

Amb la publicació del Decret 4/2015, per raons d’operativitat, d’eficàcia i de racionalitat, les competències delegades anteriorment en el secretari general del Servei de Salut s’han de revocar a fi de delegar-les en el director de Recursos Humans i Relacions Laborals del Servei de Salut.

Per tot això, dict la següent

Resolució

 1. Modificar el punt 5 de la Resolució de la consellera d’Interior de 31 de març de 2008 de delegació de competències en matèria de personal estatutari en el conseller de Salut i en el director general del Servei de Salut de les Illes Balears.

On diu:

5. En cas d’absència, vacant, o malaltia del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, l’han de substituir els òrgans següents: en primer lloc, el secretari general; en segon lloc, el subdirector de Gestió de Personal i, finalment, el subdirector de Relacions Laborals.

Hi ha de dir:

5. En cas d’absència, vacant o malaltia del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, l’han de substituir els òrgans següents: en primer lloc, el director de Recursos Humans i Relacions Laborals i, en segon lloc, el secretari general.

2. Aquesta Resolució tindrà efectes des que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Marratxí, 10 de març de 2015

El conseller d’Administracions Públiques

Juan Manuel Lafuente Mir