Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT

Núm. 5060
Notificació de resolucions d’expedients sancionadors per infraccions en matèria de consum

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic i del procediment administratiu comú, atès que no s’ha pogut practicar la notificació pels mitjans legalment establerts, es posa en coneixement dels interessats que la Direcció General de Salut Pública i Consum ha dictat resolució per infraccions en matèria de consum dels següents expedients sancionadors:

Exp. núm.:

Expedientat

Precepte infringit

Data Resolució:

Sanció:

CO 264/2013

(dades personals ocultes)

Art. 11 del RD Legislatiu 1/2007, de 16 nov. i art. 9.1 Llei 1/1998, 10 de març

30/01/2015

7.751,00 €

L’expedient es troba de manifest i pot consultar-ne durant les hores d’oficina a la Secció de Sancions de consum de la Secretaria General de la Conselleria de Salut, ubicada en la plaça d’Espanya, 9 de Palma.

Se li comunica que contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs d’alçada davant el conseller de Salut en el termini d’un mes, comptador a partir de l’endemà de la publicació del present anunci.

Instruccions per al pagament de la sanció:

1. El pagament de la sanció s’haurà d’efectuar mitjançant el Document d’Ingrés (Model 048) que, és la seva disposició dels interessats, juntament amb la resolució, a la Secció de Sancions de Consum de la Conselleria de Salut (Plaça d’Espanya, 9, 07002-Palma).

2. Per fer efectiu el pagament en període voluntari, el Reglament general de recaptació estableix els terminis següents:

a) Per les notificacions rebudes entre el dies 1 i 15 de cada mes, des de la data de la notificació fins el dia 20 del mes següent o el dia hàbil immediatament posterior.

b) Per les notificacions rebudes entre el dies 16 i darrer de cada mes, des de la data de la notificació fins al 5 del segon mes posterior o el dia hàbil immediatament posterior.

3. L’ingrés de la sanció s’haurà de fer a nom de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, Conselleria de Salut, mitjançant el Document d’Ingrés (Model 048), a qualsevol de les entitats bancàries següents: "Sa Nostra" Caixa de Balears, "La Caixa" Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, Banca March, Banc de Crédit Balear o Banco Bilbao-Vizcaya.

4. Una vegada transcorregut els terminis adients sense haver fet efectiu l’ingrés de la sanció, s’exigirà el pagament per via executiva mitjançant el procediment de constrenyiment d’acord amb el Reglament general de recaptació.

  

Palma, 13 de març de 2015

El director general de Salut Pública i Consum
Luis Rafael Santiso Martínez