Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5055
Notificació de la resolució del conseller de Salut de l’expedient núm. 2012/109/RP de responsabilitat patrimonial de les Administracions Públiques, a l’empar de la Llei 30/1992, de 26 de novembre

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que s’ha intentat sense efecte la notificació personal pels mitjans legalment establerts, i donat que aquesta no ha estat possible, d’acord amb allò que estableixen els articles 59.5 i 61 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, es comunica a la Sra. Alexia Pau Barrera, que el conseller de Salut ha dictat el dia 7 de novembre de 2014 resolució de l’expedient de responsabilitat patrimonial núm. 2012/109/RP, segons la qual resol:

1.   Declarar la caducitat del procediment.

2.  Notificar aquesta resolució a la persona interessada als efectes adients.

Interposició de recursos:

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot  interposar en el termini de dos mesos recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en la forma i condicions previstes a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També, i amb caràcter previ al recurs citat, pot interposar en el termini d’un mes recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat la resolució, de conformitat amb el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992  i de l’article  57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de Règim jurídic de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Ambdós terminis es compten des de l’endemà de la publicació d’aquesta notificació en el BOIB.

Per conèixer el contingut íntegre de la resolució, la persona interessada o el seu representant legal pot comparèixer, durant els terminis citats, a les dependències del Servei de Salut, Unitat de Responsabilitat Patrimonial, situat al  carrer Reina Esclarmunda, núm. 9, de Palma.

  

Palma de Mallorca, 18 de març de 2015

El cap del Servei de la Unitat de Responsabilitat Patrimonial
Rafael Estades Soto